Налазите се на страници > Почетна > Спорт > Preokret i nada za Dinamo

Preokret i nada za Dinamo

20-03-2021 09:18:35 | | / mojenovosti.com |


Fudbaleri vranjskog Dinama zabeležili su u subotu pobedu, koja im ostavlja nadu da mogu na kraju sezone završiti u zoni opstanka. Oni su savladali ekipu Radnički iz Pirota sa 3-2, iako su gubili na poluvremenu sa 1-0.
Gosti su veoma rano poveli već u 7. minutu golom Miloševića sa ivice šesnaesterca. Početkom drugog poluvremena gosti uvećavaju prednost na 2-0 u 53. minutu na sličan način, strelac Tolić.
Posle toga Dinamo kreće na sve ili ništa. Najpre Tumbas smanjuje na 2-1 u 59. minutu, glavom posle kornera. Zatim kreće zanimljiv finiš u kojem najpre Asterios Oikonomikos izjednačava na 2-2 u 87. minutu, sjajnim golom iz slobodnog udarca. Pobedu u samom finišu meča donosi Lazović u sudijskoj nadoknadi.
“Teška i zanimljiva utakmica, loše smo ušli u meč, primili gol na početku, propustili smo najbolju šansu kod rezultata 0-1, zatim smo primili drugi gol po nepisanom pravilu, ali smo smogli snage da napravimo preokret i zabeležimo veoma bitnu pobedu u borbi za opstanak”, rekao je posle meča Nikola Stojanović.
Posle ovog kola Dinamo se nalazi na 15. mestu sa 22 osvojena boda. U narednom vanrednom kolu u sredu gostuju u Dobanovcima ekipi Budućnost, a naredne nedelje dočekuju ekipu Kabela iz Novog Sada.