Налазите се на страници > Почетна > Спорт > Trijumf za Vranjance

Trijumf za Vranjance

21-03-2021 11:47:35 | | / mojenovosti.com |


Igrači KMF Vranje zabeležili su ubedljivu pobedu u meču 15. kola Prve futsal lige protiv KMF Vinter Sport rezultatom 8-2 u Nišu.
Domaćini su poveli u 7. minutu pogotkom Dušanića, što je jedino vredno što su uradili na ovom meču. Posle toga na terenu je postojao samo jedan tim. Radost domaćina trajala je kratko jer je već u 9. minutu izjednačio iskusni veteran Davor Tasić. Sigurnom igrom gosti dolaze do prednosti u 11. minutu golom Dejana Krstića 2-1, a ubrzo i do dva gola prednosti, strelac Igor Stojanović, što je i bio rezultat prvog poluvremena.
Na samom startu drugog poluvremena četvrti gol za Vranjance postiže Miloš Trajković u 21. minutu i rešava pitanje pobednika. Do kraja utakmice rutinskom igrom gosti su uvećali ionako ubedljivu prednost golovima Aleksandra Tasića u 25. minutu, Miloša Trajkovića u 30. i Nemanje Milosavljevića u 35. minutu za ubedljivih 7-1. Domaćini su smanjili u istom minutu na 7-2 golom Spasića. Tačku na sjajan meč stavio je Davor Tasić svojim drugim golom u samom finišu meča.
Nakon ovog kola KMF Vranje se nalazi na deobi drugog mesta sa 32 boda, sa ekipom Novog Pazara. U sledećem kolu narednog vikenda igraju na svom terenu protiv ekipe KMF Zemun Samo Pravo.
Bratislav Dejanović