Налазите се на страници > Почетна > Спорт > Nova pobeda Vranjanaca

Nova pobeda Vranjanaca

03-04-2021 09:26:53 | | / mojenovosti.com |

Igrači KMF Vranje zabeležili su ubedljivu pobedu u derbiju 17. kola Prve futsal lige protiv KMF Fon rezultatom 6-1 poluvreme 3-1, odigranom u subotu u Bujanovcu zbog zauzetosti sportske hale u Vranju.
Krenuli su domaćini veoma žestoko od samog starta i rano poveli već u drugom miutu golom Miloša Trajkovića. Posle dosta neiskorišenih šansi na obe strane, a bolje su imali domaćini, u 14. minutu bilo je 2-0, strelac Igor Stojanović. Samo minut kasnije na semaforu je stajalo 3-0, drugi gol na ovom meču postiže Miloš Trajković, čime se iskupio za promašaje u prethodnom delu meča. Do poluvremena gosti su uspeli da smanje golom Andrije Stankovića u 18. minutu.
I drugo pluvreme domaćini otvaraju žestoko, baš kao i prvo. Već u 23. minutu Trajković postiže svoj treći gol na meču, 4-1 za KMF Vranje. U 25. i 27. minutu slede dva brza gola Nemanje Milosavljevića za ubedljivih 6-1. Do kraja meča sigurnom igrom domaćini su sačuvali ubedljivu prednost.
Posle ovog kola KMF Vranje se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 35 bodova i obezbeđenim mestom u plejofu. U poslednjem osamnaestom kolu gostuju ekipi KMF Nova Pazova.