Ко ће имати среће 2014. године?

28-12-2013 12:21:26 | | Глас Русије, © Коллаж: «Голос России»/ vostok.rs |


Још сасвим мало и завршиће се 2013. година са свим њеним радосним и понекад сложеним догађајима. Сви ми смо својски радили, или у крајњој мери трудили се. Неко је имао више среће, неко мање, али сви ми верујемо да ће Нова година донети све што желимо. Коме ће се осмехнути срећа? Гласу Русије астролог Владислав Оболонски помаже да схвати положај звезда и планета које нам наговештавају нове успехе и искушења и даје астролошку прогнозу за све знаке Зодијака за 2014. годину.

Овнови почетком 2014. године могу мирне душе да се опусте – на послу и у личном животу све ће бити мирно. Позабавите се својим здрављем и исхраном. Врло корисне ће бити разне детокс-дијете, јер, признајте, прошле године често сте „грешили“ и дозвољавали себи да се преједате? Звезде су уверене да треба само са вама својтвеном упорношћу да се латите посла и већ до лета осетићете значајно побољшање здравственог стања. Управо тада јако здравље биће вам потребно као никад, јер почетком јула на послу предстоје велике промене. Могуће да ће вам предложити унапређење. Али за место под сунцем мораћете да се борите. Ипак, ако откријете сасв свој потенцијал, победа је у вашим рукама.

Бикови одмах после новогодишњих празника упашће у вир нових сусрета и занимљивих познанстава. Звезде упозоравају, будите опрезни: постоји вероватноћа да ваши нови пријатељи уопште неће бити оно за шта се издају. На личном фронту почетком године неће бити све тако глатко, као што бисте желели: могуће су мале свађе због баналног неразумевања између вас и ваших ближњих. Боље да прећутите него да изговарате критику која вам падне на памет. на јесен ће бити најбоље време за одмор. Добри ће бити како традиционални туристички правиц, тако и врло егзотични. Они ће вам поклонити бодрост и енергију до краја године.

Близанци 2014. године треба да се замисле о нивестицијама у сопствено образовање и развој. Имајте у виду да никада није касно за учење. А у вашем случају још је и необично корисно и повољно. Ова година може да буде за вас заиста судбоносна: пут који одаберете довешће вас управо до оног циља о којем сте давно сањали. Ко осим вас може да ризикује да промени нагло већ устаљен живот за 180 степени, и учинивши то да не погреши. Ваши пријатељи и рођаци ће вас подржати у свим подухватима. У децембру је могуће значајно побољшање вашег благостања.

Ракове почетком године могу да обузму бриге, али не треба подлећи песимистичким расположењима – на крају ћете изаћи као победници чак из најзамршеније ситуације и заслужићете свеопште одобрење и усхићење. Пијте витамине и јачајте имунитет. Крајем лета Ракови, чије срце је слободно, могу да сретну своју другу половину. На јесен се препоручује промена атмосфере у кући. Ако се одавно планирали кречење, не одлажите га, у септембру ће бити право време.

Лавови ће 2014. године морати да ублаже своје заиста краљевске апетите, звезде вам сада нису првише наклоњене. Трудите се да будете скромнији у крајњој линији до почетка августа. На послу ће све бити глатко само у случају да се не свађате са шефовима и да се потрудите да будете тиши. Зато у приватном животу могу да вам позавиде сви остали знаци Зодијака. Препоручује вам се да се позабавите неким новим хобијем. Одаберите нешто необично... На пример грнчарство или учење кинеског језика? Сада треба кардинално да промените угао гледања на многе ствари и слични послови несумњиов ће вам у томе помоћи.

Девице, за вас 2014. година неће бити најпростија. Вероватне су непријатности на послу, посебно почетком пролећа. Ипак не очајавајте! Са вашим пословним смислом и прагматичношћу можете да нађете излаз чак из најнепријатније ситуације. И управо на пролеће препоручује вам се да узмете паузу и одете на одмор. О доборм: управо на одмору добићете ново виђење живота, управо тамо можете да поставите себи приоритете. Велики финансијски трошкови се очекују у новембру, а крајем године опет ћете бити на коњу.

Вагама ће 2014. година проћи сасвим глатко. Можда бисте желели бурније страсти него у Санта Барбари, али понекад је одсуство новости такође добра новост. Ловите тренутак. Многи би позавидели вашем тренутном положају. Проблема са здрављем неће бити, али то не значи да га треба занемарити. Препоручује се да боравите у природи што чешће, врло корисне ће бити дуге шетње. Крајем године очекују вас пријатне промене.

Шкорпиони, звезде су дужне да вам саопште да је ово у целини ваша година! Вама ће ићи од руке апсолутно све: и на послу, и у љубави, и са пријатељима. Оно што тако дуго чекате коначно ће се десити. Сви ваши напори ће бити потпуно награђени, при томе тако богато како чак не сањате. Можете да планирате неколико путовања, сва ће бити незаборавна и врло корисна за ваш поглед на свет. Вашу каријеру очекује нагли узлет. Уживајте. Звезде знају да сте то заслужили.

Стрелци 2014. године треба чешће да слушају своју интуицију – она их неће изневерити. Не преопручује се почетак нових ризичних пројеката, постоји вероватноћа неуспеха. Девиза ове гдоиен за вас треба да буде реч умереност. Не радите превише на послу, али немојте ни да препушате све случају. То се тиче и личних односа. У априлу може да вас очекује велики добитак. Али трошите га паметно. На лето се позабавите активним видовима спорта. Они же вас ојачати не само физички, већ и морално.

Јарчеви, вама се може честитати! То је апсолутно ваша година. У току зиме ће постати јасно да пројекат којем сте посветили толико времена и снаге права је златна жила. Ставили сте све карте на право место, ризикујући све нисте погрешили. Дошло је време да убирате плодове вашег успеха: предстоји вам много значајних сусрета и познанстава, мноштво путовања. Новац ће тећи као река, као и свеопште признање. Будите захвални судбини на њеним великодушним поклонима, али немојте да се уобразите и наставите да радите исто тако вредно као и раније.

Водолије почетком године чекају пријантне вести. Могуће од људи са којима се годинама нису виделе. Пробајте чешће да излазите у позориште или на било какве културне манифестације у друштву пријатеља. Трудите се да не планирате одмор на лето, вероватно је да шефови не могу без ваше помоћи у решавању важних питања. Зато на јесен можете да се одморите како доликује. Крајем новембра можете смело да тражиште повишицу. Узевши у озбир све ваше претходне заслуге, тешко да могу да вас одбију.

Рибе, за вас ће 2014. година проћи не тако глатко као што сте рачунали. Али не очајавајте, иза облака пре или касније ће се појавити сунце. У приватном животу код Риба је све у реду, али ипак препоручује им се да више времена поклањају ближњима. Они могу да постану прави ослонац и подршка у неким за вас тешким временима. Ако имате неке незавшене послове, право време је да их завршите до пролећа, пошто ће се од априла на вас обрушити бујица разних брига. Зато од септембра ситауција ће се мало смирити и ви ћете коначно моћи да удахнете пуним плућима.

Аљона Ракитина,