Нумеролошки хороскоп за 2014. годину

28-12-2013 07:58:08 | | Глас Русије, © Коллаж: «Голос России»/ vostok.rs |


Човек може да сазна своју будућност за 2014. годину не само захваљујући хороскопу на основу знака зодијака, већ и захваљујући нумеролошком хороскопу. За то треба да обави једноставну математичку операцију.

Саберите дан, месец и годину вашег рођења и број 7 (број-сапутник 2014. године) и моћи ћете да сазнате шта вас очекује у Новој години.

Пример:

Датум вашег рођења је 17. децембар 1950. године (17.12.1950). Сабирате заредом све цифре и додајете на крају цифру 7. Настављате операцију сабирања док не добијете једноцифрен број: 1+7+1+2+1+9+5+0+7=33, 3+3=6. Добијени резултат ће бити управо ваш лични број за 2014. годину. А у дешифровању његовог значења „Гласу Русије“ ће помоћи стручњак-астролог Владислав Оболонски.

1.2014. година ће за вас бити време нових планова и почетака. Немојте се плашити да поставите себи најамбициозније задатке. Главни су ваша одлучност и вера у успех. На овом путу вас очекује мноштво препрека. Међутим, до почетка лета ваши напори ће донети већ прве плодове. Немојте се задржавати на постигнутом. Крећите се напред. Ваш мото ове године је – Perangustaadaugusta(Кроз теснаце до врхова).

2.Ова година ће за вас проћи под знамењем сарадње и стицања нових веза. Немојте се чудити ако 2014. године добијете понуду коју нећете моћи да одбијете. Немојте тражити превару тамо где је нема. Трудите се да имате више поверења у људе и они ће вам узвратити истом мером. Они чије је срце слободно напокон ће моћи да збаце окове усамљености. Трудите се да чешће боравите у друштву. Ваш мото ове године је – Nuncautnunquam(Сад или никад).

3.Ви ове године заиста треба да се бавите стваралаштвом. Сложићете се с тим да у последње време нисте превише времена посвећивали овом битном аспекту свог живота. Застаните, направите добар план рада и напред! Сетите се како је стварати нешто ново. Сад је најповољније време да започнете нови велики пројекат. Немојте се чудити ако се испостави да је много бољи од вашег претходног дела. Ваш мото за ову годину гласи – Suacuiquefortunainmanuest(Свако је ковач своје среће).

4.Не препуштајте се пороцима! За вас ће ово бити изузетно тешка година. Унаоколо има толико искушења да је тешко не подлећи. А ако подлегнете много ћете изгубити. Будите опрезни! Не дозволите својим слабостима да вас победе. Трудите се да у свему будете умерени и бићете на коњу. Ваш мото за ову годину је – Nonestculpavini, sedculpabibentis(Није криво вино, већ је крив ко пије).

5.Трудите се да 2014. године што више времена посветите својој родбини и ближњима. Бићете им потребни као никад пре. Окружите их својом топлином и бригом, јер вам то одлично полази за руком. Шта мислите о заједничким шетњама на свежем ваздуху или одласцима у позориште или биоскоп? Одлична идеја ће бити заједничко путовање. То ће вас веома зближити. Јер, нема ничег вреднијег од међусобног разумевања. Ваш мото ове године ће бити – Quantiquisqueamicosfacit, tantifitabamicis(Колико цениш пријатеље, толико и они цене тебе).

6.Љубав, колико наде има у овој речи... Остварене и разбијене. 2014. година ће за вас проћи под покровитељством овог дивног осећања. Заронићете у вир разбеснелих страсти. И добро ћете учинити. У овој ствари се човек не може руководити разумом. Само осећањима. Можда ћете због тога касније зажалити, а можда и нећете. Све зависи само од вас самих и од вашег погледа на ситуацију. Уживајте у сваком дану. Ваш мото ове године је – Carpediem(Ухвати тренутак).

7.Ваш број се подудара с бројем године, а то значи да имате права да рачунате на велику срећу. Немојте трошити снагу на ситнице. Изаберите приоритетни правац и смело се крећите према њему, јер на свом путу нећете наићи ни на једну озбиљну препреку. Што је могуће више времена посвећујте унутрашњем самоусаврашавању. Прећи ћете на апсолутно нови ниво. Очекују вас велика дела. Ваш мото за ову годину је – Cognosceteipsum(Спознај самога себе).

8.Ни тренутка на истом месту! Промена лица и декорација, обиље нових осећаја и утисака. Ове године ћете много и са задовољством путовати. Други народи, други обичаји – све ће вас то узбуђивати. 2014. година ће за вас бити богата догађајима. Бићете на свим местима истовремено. Потрудите се да видите што је могуће више. То ће вам несумњиво бити на корист. Ваш мото за ову годину је – Semperinmotu(Увек у кретању).

9. Рад, рад и само рад. 2014. године ћете морати добро да се ознојите како бисте постигли оно што желите. Уложите свих 100, ако не и 200 одсто, иначе неће бити успеха. Сакупите сву вољу и делујте. Не стајте ни за тренутак! Тек онда ћете на крају године можда моћи да успорите луди темпо, да се осврнете, задовољно протрљате руке и одете да почивате на лаврама које вам с правом припадају. Ваш мото ове године је – Laboromniavincitimprobus(Све побеђује упоран рад).

Аљона Ракитина,