Сида је најзад излечива

21-03-2014 11:54:21 | | Глас Русије, фото: ЕПА/ vostok.rs |


Египатски војни лекари објавили су о завршетку испитивања препарата и уређаја за лечење ХИВ-а и хепатитиса Ц. Уз помоћ технологије Complete Curing Device (CCD) може се пратити и уништити вируси, као и спровести потпуна интегрисана терапија.

Дописник "Гласа Русије" је први страни новинар који је разговарао са руководиоцима доскора супер тајног пројекта у Инжењерском одељењу оружаних снага.

Оснивачи јединствене технологије – генерал медицинске службе Ибрахим Абдел-Ати и пуковник медицинске службе Ахмед Амин, који је истакао:

- Инжењеријско одељење оружаних снага направило је и тестирало два уређаја. Један од њих, који је направљен под мојим руководством, открива вирусе, док их други уништава и он је развијен под вођством генерала медицинске службе Ибрахима Абдел-Атија. У свеобухватном програму лечења користе се и специјало направљени лекови. Лекови и опрема су већ прошли све фазе тестирања на животиња и људима. Ово се односи на ХИВ и хепатитис Ц. Лекови су, такође, тестирани на ниво токсичности свих њихових састојака. Такође смо спровели тест на стабилност опоравка током 33 месеца након третмана. На нашој методи смо радили око 20 година. Уз то, око 70% хемијских анализа лекова рађено је у руским лабораторијама у Дубну.

Пре него што смо почели проверу ефикасности уређаја на лечење људи, добили смо све потребне сертификате. Без ових сертификата, нисмо могли проверавати ефекат уређаја на човеку. Сви ови сертификати се налазе у Министарству здравља Египта.

Већ у фази испитивања методе на животињама, пронашли смо доказе да вирус у организму након лечења нестаје. Наши научници су проучавали хемијске везе унутар самог вируса, као и хемијске везе компоненти крви. Они су пронашли начин како да раскину хемијске везе унутар вируса, а да истовремено не нашкоде компонентима крви.

Период лечења је шест месеци. Прво, пацијент узима лекове 10 дана . Онда, током 15-25 дана, у зависности од стања пацијента, пацијент се сваки дан по један сат подвргава третману на нашем апарату. И онда - опет медикаменти следећих шест месеци.

У свим пацијентима на којима смо вршили тестирање, утврдили смо да након третмана вируси нестају из тела.

Колико ће бити приступачан третман вашом методом? Да ли је могуће лечити друге заразне болести уз његову помоћ?

- Истовремено са лечењем болести, изазваном главном инфекцијом, зауставља се и ширење пратећих болести као што су дијабетес или оштећења вида. Наш метод не делује директно на секундарне инфекције и друга секундарна обољења. Он уклања вирус који је изазвао примарну болест - и онда пратеће болести престају са ширењем и лече се.

Нисмо проучавали питање трошкова, али наравно, биће значајна разлика у цени у односу на Запад. Обични радник може да се лечи без финансијских проблема. И то ће бити ускоро. Прво ћемо пустити у рад опрему у једној или две војне болнице, а онда ће се апарат појавити и у цивилним болницама. Званично, ми почињемо са лечењем пацијената од 1. јула.

Амру Омран,