Ратни злочинац Тони Блер одржао предавање министрима Владе Србије

25-02-2015 05:56:40 | | / vostok.rs |


Осуђени ратни злочинац у Србији због почињених злочина над становништвом СР
Југославије Тони Блер посетио је данас Београд и одржао једносатно предавање појединим србским министрима, преносе србски медији.

Како се саопштава он је у београдском Клубу посланика одржао једносатно предавање србским министрима. Судећи по досадашњим сазнањима, Блер је одржао предавање о манипулацији јавним мњењем и медијима.

Према саопштењима предавању су присуствовали министар правде Никола Селаковић, градоначелник Београда Синиша Мали, министар инфраструктуре и саобраћаја Зорана Михајловић, министар финансија Душан Вујовић, министар култур Иван Тасовац.

"Предавање" је очигледно било планирано да се одржи што даље од очију јавности, јер је Тони Блер изашао на засња врата, а како се сазнаје теме су биле: стратегија политичког деловања, односи са јавношћу и комуницирање са медијима.

Да апсурд иронија и апсурд буду већи, пресуда Окружног суда у Београдупротив Тонија Блера за ратне злочине над србским становништвомсакупља прашину.

Тони Блер је осуђен на 20 година због подстицања на агресивни рат, повреде територијалног суверенитета, за кривично дјело убиства највиших државних органа у покушају и за ратни злочин против цивилног становништва СРЈугославије.

Комплетну пресуду писану на 250. страница можете преузетиОВДЕ-(zip-pdf,19Mb)