ГОГА: Пустите ме да Игора сахраним у миру

19-07-2013 07:29:24 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Секулићева тешко подноси прерани губитак супруга, од ње се ни на тренутак не одваја његова мајка Зорица.
Гога Секулић се не мири с чињеницом да њеног мужа Игора више нема.
Она тешко подноси губитак, али и у овој тешкој ситуацији показује колико је јака. Она је сама, уз помоћ мајке покојног супруга, организовала сахрану. Госпођа Зорица, која је изгубила сина јединца, ниједног момента се не одваја од снаје.
С њом је била и у Немачкој, где је Игор Рамовић преминуо у недељу у 41. години од рака панкреаса. Екипа Курира покушала је да разговара с Гогом и изјави јој саучешће. У стану у којем је певачица живела с мужем, од венчања пре два месеца, затекли смо госпођу Зорицу.
- Жао ми је, Гога се извињава, али стварно у овом тренутку и оваквој ситуацији не може да прича. Много нам је тешко! Хвала вам - рекла нам је Игорова мама.
Нешто касније Секулићева је у друштву свекрве и још једне жене изашла из стана, али није желела да даје изјаве за медије:
- Увек сам вас поштовала, молим вас да и ви мене сада испоштујете. Хоћу у миру да сахраним мужа - љубазно је рекла Гога и одвезла се својим црним „аудијем“ у непознатом правцу. Игор Рамовић биће сахрањен данас на гробљу Орловача.