Љуба Пантовић се вратила бившем дечку!

21-07-2013 04:41:35 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Нова-стара љубав Пантовићева обновила везу са Слободаном Браковићем, припадником Жандармерије, с којим се забављала пре Александра Чабаркапе

Не, није са Александром Чабаркапом, с којим је трудна њена шеснаестогодишња ћерка Александра, већ с Слободаном Браковићем, дечком с којим се забављала пре њега. Бар тако тврди Чабри.

- Љуба је мало спустила лопту. Ваљда зато што се помирила с бившим дечком, који ради у Жандармерији. Зову га Слоба Сподоба. Имате њихове слике на Фејсу - открио је за Курир дечко који је Љуби „забо нож у леђа“ док је она била на „Фарми“, а њена ћерка је у свом телефону тражила фотографију да нам покаже маминог садашњег момка.
И заиста, како су нам њих двоје испричали, на Љубином Фејсбук профилу се налазе поменуте слике. Дечко по имену Слободан Браковић био је у друштву Пантовићеве, њене млађе ћерке и нових пријатеља Гоце Божиновске, Јоване Николић и Микија Мећаве, с којима је боди-билдерка наставила дружење и по завршетку ријалитија. Судећи по фотографијама, њен нови-стари дечко се одлично уклопио. Позвали смо бившу фармерку да проверимо кад се помирила с бившим, али она није желела то да коментарише.