Венди: Маја је морални дегенерик!

21-07-2013 04:43:22 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Њихова нетрпељивост датира још из ријалитија "Двор“, а након овогодишњег "Великог брата“, Маја и Венди су склопиле примирје. Њих две су заједно чак и кафе испијале, али то је ипак било кратког даха.

Пријатељство је променљива категорија, бар у случају Маје Николић и Весне Вукелић Венди, које су се након ријалитија Велики брат помириле, па заједно пиле кафу, али то дружење поново је прекинуто, и то на груб начин, а ниједна од њих не открива разлоге.

"Маја је морални дегенерик. Класични Тинторето", причала је Вукелићева о новостечној другарици у емсисији „Народ пита“, а Николићева, која је гостовала дан након Венди, такође је имала само негативне речи за своју „другарицу“.
Међутим, ни једна ни друга нису испричале због чега су се посвађале, те смо за разлоге упитали Мају, која није желела да коментарише свој однос са колегиницом.
"Нећу да коменатришем", било је све што нам је рекла Николићева пре него што је прекинула везу, док је Вукелићева била недоступна за коментар.
Подсећања ради, њихова нетрпељивост датира још из ријалитија "Двор“, а након овогодишњег "Великог брата“, Маја и Венди су склопиле примирје. Њих две су заједно чак и кафе испијале, али то је ипак било кратког даха.