Мира Шкорић улази у Фарму 5!

22-07-2013 07:03:39 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Певачица приводи крају преговоре са ТВ Пинк о учешћу у ријалитију, у којем ће бити и Драган Стојковић Босанац и његова ћерка Александра.

Према нашим сазнањима, једно од највећих имена на имању у Лисовићу у септембру биће Мира Шкорић. Певачица се у начелу договорила с продукцијом телевизије Пинк, остало је још да се утаначе детаљи које певачица захтева да буду испуњени. Њој сигурно неће бити тешко да се снађе пред камерама које снимају 24 сата јер је већ учествовала у „Великом брату“. А и сама је рекла, после посете имању током прошлог серијала, да би радо прихватила учешће.

- Фасцинирана сам изгледом фарме јер је имање огромно и много боље изгледа уживо него на телевизији. Сад кад сам видела све ово, уколико бих добила позив, ушла бих без размишљања. Волим изазове, волим животиње, једино не знам да музем, али бих и то научила - рекла је тада Мира.
У сеоским пословима Шкорићевој ће се придружити Драган Стојковић Босанац и његова ћерка Александра Џиџа, која се такмичила у последњој сезони „Звезда Гранда“.
- Њих двоје су већ постигли уговор, а Мира ће, ако све буде како треба, то учинити средином недеље. Сигурно је учешће и Сузане Манчић, која ће у Лисовић стићи с одмора у Грчкој - каже наш саговорник близак продукцији.
Позвали смо Миру, али нам се она није јављала на телефон.