МИСТЕРИОЗНА СМРТ: Супружници нађени у локви крви?!

28-07-2013 02:37:09 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Полиција испитује узрок смрти, а претпоставља се да је реч о прекомерном дрогирању, док комшилук тврди да је стан пун крви.

Тела мртвих супружника пронађена су јуче око 10 сати у изнајмљеном стану у улици Ђорђа Радојловића 18 у Београду, а полиција испитује узрок смрти, а претпоставља се да је реч о прекомерном дрогирању.

Супружници су нађени мртви у кревету, а пронашла их је пријатељица која је имала кључ њиховог стана. Она их је потражила јер посумњала да им се нешто десило јер се нису дуго јављали.
Власник стана је у Црној Гори. Комшије кажу да нису познавале пронађене супружнике.
- У том стану се често смењују станари, а овај брачни пар је ту можда био месец дана. Нико их није познавао, а видели смо их неколико пута. Не знам шта се догодило, чуо сам да има много крви и да се претпоставља да су мртви три дана - рекао је један од суграђана из улице Ђорђа Радојловића.
Комшиница из оближње зграде испричала је да је протеклих дана чула како се супружници свађају, а да је жена мужу говорила да ће да оде. Тела супружника су била у фази распадања и за сада се са сигурношћу не може утврдити тачан узрок смрти. Истрага је у току.
Претпоставља се да се ради о С.С. (51) и М.М. (43), који су живели у ванбрачној вези, а који су, како незванично сазнајемо, највероватније су умрли од прекомерне дозе дроге.