ПОМЕТЊА У РУМИ: Девојчице окупирале Станију!

28-07-2013 02:40:27 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Старлета је присустволала манифестацији у Руми где су јој многи прилазили да се сликају са њом и да добију њен аутограм, међу којима је највише било деце.

Станија Добројевић, учесница ријалити програма Фарма, чији је била суперфиналиста, направила је праву пометњу у Руми где је обишла једну манифестацију. Старлета се дружила са мештанима у града који најбољи познаје јер је ту завршила школу и дуго живела, а и данас јој породица живи у овом граду.

Станији су многи прилазили да се сликају са њом и да добију њен аутограм, међу којима је највише било деце.
Њен брат Сани, који јој је правио друштво, нашалио се са старлетином популарношћу па се и он сликао са Станијом и поставио слику на Твитер испод које је написао: "И ја сам се сликао са Станијооооомммм".
Старлета се одлично осећала у граду где се школовала па се својим фановима захвалила на друштвеној мрежи да су јој приредили најлепше вече.
Подсетимо, старлета је неколико пута током трајања Фарме изјавила да жели да буде узор девојчицама и делила је савете када треба да се ступи у сексуалне односе. "Треба да знају и да се угледају на мене и треба да сазру а не да са 13-14 година имају секс", одбранила се Станија, а после изласка са имања у Лисовићима саветовала је девојке да пазе како се сликају јер може да се деси као и њој, када су се њене голишаве слике појавиле у јавности.