Карлеушу избацили из Трокадера!

29-07-2013 10:25:13 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Прекинули смо наступ због њеног недоличног понашања. Изговарала је пред млађом публиком ружне речи и лизала неког дечка, каже менаџер Рајко Николић; Наоружана особа покушала је да се попне на бину, због чега је Јеленино обезбеђење муњевито реаговало, тврди Карлеушина служба за односе с јавношћу.

Јелена Карлеуша доживела је још један дебакл. Њен наступ у „Трокадеру“ на отвореном прекинут је након само четрдесетак минута пошто се један од власника, незадовољан њеним понашањем, али и оним што показује на сцени, попео на бину и наредио јој да одмах напусти објекат!

Глумила звезду
- Карлеуша је била плаћена да пева до један сат, али је из клуба избачена већ око поноћи. Стигла је видно нервозна и све јој је сметало. Када су је истерали, нису јој дали чак ни да покупи клавијатуре и миксету, већ су јој их вратили тек јуче. Разлог за овакву реакцију менаџмента „Трокадера“ на отвореном лежи у томе што је она са бине псовала и што је имала крајње непримерене кореографије с обзиром на то да је у публици било и деце.
Није желела да направи паузу, што је пракса у клубу, глумила је звезду, па јој је на крају пришао један од власника, узео микрофон и рекао да одмах напусти клуб са свим својим људима - открива саговорник Курира. Да је њен наступ завршен неславно потврђено нам је званично и у „Трокадеру“.
Плаћена унапред
- Тачно је то што сте чули. Због њеног недоличног понашања били смо принуђени да прекинемо њен наступ. Узела је микрофон и изговарала је неке ружне речи, а из масе је извукла једног дечка, почела да га скида и да га лиже. Ту је било доста млађе публике и сматрали смо да то што ради није прикладно. Новац је добила унапред - рекао је за Курир Рајко Николић, менаџер „Трокадера“, и додао да је „гнусна лаж да је Карлеушу било ко напао“:
- Није она манијак па да неко вади оружје на њу! Чиста измишљотина! Њено обезбеђење није имало због чега да реагује, што ће и сами потврдити. Уосталом, полиција, која је и те вечери била испред клуба, интервенисала би да је било инцидента.