Власник дискотеке Трокадеро: Тужићу Јелену Карлеушу!

30-07-2013 02:23:39 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Нисам био уопште то вече у „Трокадеру" нити је било икаквог потезања пиштоља, поднео сам пријаву против Карлеуше, рекао је један Леко.

Један од власника Трокадера Гаврило Лековић Леко, којег је певачица Јелена Карлеуша именовала да је наводно пиштољем кренуо на њу и напао је, рекао је да је поднео пријаву против певачице. Како је рекао, он те вечери уопште није био у локалу.

"Ја сам поднео пријаву против Јелене Карлеуше. Чак сам и контактирао са обезбеђењем из Подгорице које је она ангажовала да је чувају то вече. Они ће отићи у полицију да испричају све што се десило. Ја сам имао нешто пре због чега сам можда занимљив, па се она зато ухватила за мене како би добила мало популарности. Ја имам породицу и доста проблема и заиста не желим да се моје име овако провлачи по медијима.
Нисам био уопште то вече у „Трокадеру" нити је било икаквог потезања пиштоља. Па зашто би неко вадио пиштољ на особу која ништа није урадила. Она је једном од сувласника слала поруке које су гласиле: „Пуши ку*ац", „Је*аћу ти маму", „Послаћу ти мурију". Ми ћемо тај број телефона испитати и све ће бити пријављено полицији, а ја ћу тужити конкретно њу и све новине које су објавиле моје име означивши ме као особу која је њу напала пиштољем", испричао је Лековић, који је додао да је цела ова прича смешна и испричао шта се десило те ноћи у дискотеци.
"Тамо је било 15 људи из обезбеђења са једне стране и 15 људи са друге стране, као и њено обезбеђење из Подгорице. Па ваљда би неко од њих видео да се то десило. Она је уредно плаћена и заиста не знам шта је проблем. Дошла је само са клавијатуристом и певала је на матрицу што је јако лоше звучало.
Локал ради до један сат после поноћи, а људи и деца пролазе поред њега и морају да слушају како она у својој песми каже „Ма пуши ку*ац, бре". Како је у локалу било једва 300 људи, један од сувласника је тражио да она направи паузу, како би ди-џеј мало подигао атмосферу. Ди-џеј је њој то пренео на шта му је она рекла: „Пуши ку*ац, ја радим како и колико ја хоћу".
Сувласник је затим пришао њеном обезбеђењу и питао их да ли могу да је убеде да направи паузу, а она је у том тренутку извела момка од 18 година на бину, почела да га свлачи, заврће му гаће и онако знојавог да га лиже. У том тренутку је ди-џеју речено да пусти музику где ју је надјачао, а она је демонстративно напустила локал. Тужићу је, а све што будем на суду добио даћу у хуманитарне сврхе", завршио је своју причу сувасник локала Гаврило Лековић, док до коментара ЈК нисмо успели да дођемо.