Анабела шаље Гагија у затвор

30-07-2013 02:25:27 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Анабела Атијас спрема се да против бившег мужа Гагија Ђоганија поднесе још једну тужбу. После 12.000 евра, колико потражује на конту алиментације, коју, како је рекла, Гаги није плаћао од 2009. године, она жели да му узме и 3.000.000 динара. И то због клевете.

Тражи заштиту на суду
Анабела тврди да јој је бивши муж нанео велику штету јер је последњих дана у јавности износио бројне лажи о њој. Због тога је поново посетила адвоката и неће одустати од намере да заштиту потражи на суду. Уколико суд буде донео пресуду у њену корист, Гаги ће морати да плати. А ако не буде имао пара, велике су шансе да оде у затвор.
Певачица не може да поднесе што Гаги, с којим има две ћерке, последњих дана блати њу и њеног мужа Андреја Атијаса, коме је у мају родила дете.
- Анабела и њена породица огорчени су због информација које Гаги даје новинама јер, како кажу, у свим тим причама нема истине. Осрамотио је Анабелу и она нема други начин да му стане на пут осим на суду. Гаги ће морати да плати за све што је рекао. Због алиментације би могао да остане бескућник, јер постоји могућност да му суд заплени стан, а с новом тужбом у најгорем случају могао би да заврши у затвору - завршава наш извор.
Потврду ових информација тражили смо од Анабеле.

Гаги се не оглашава
- Не дајем изјаве - било је све што нам је рекла.
Позвали смо и Гагија, који се није јавио на телефон, па смо му послали СМС у којем смо му све објаснили, наставили смо да га зовемо, али он и даље није хтео да нам се јави.