Бојана неће уклонити тетоважу!

31-07-2013 11:44:33 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Бојана Стојковић, манекенка и још увек жена голмана Владимира Стојковића, не жели да се одрекне у потпуности свог супруга. Наиме, Бојана, која је пре шест година истетовирала име свог супруга Владимира на десној подлактици, одлучила је да оно заувек и остане ту, јер је он човек који је обележио један период њеног живота и који је отац њеног детета.

"Бојана јесте поднела захтев за развод, јер су нестале емоције између ње и Владимира, растали су се пријатељски и заувек ће остати у добрим односима, првенствено због детета, али његово име, које је истетовирала, неће скинути са руке", рекао је добро обавештени извор и додаје да су се многи питали када су чули за њихов растанак шта ће сада урадити са својом тетоважом.
"Када су и јавно рекли да се разводе, знам да су многи коментарисали: "А шта ће сада бити са њеном тетоважом?" Искрено, и ја сам се то питала, јер је његово име исписано преко целе њене подлактице. Колико сам обавештена, и Бојана је размишљала шта да ради, а онда нам је саопштила да се ниједног тренутка не каје за свој тату и да је Владимир ипак заслужио да његово име до краја њеног живота ту и стоји јер је он човек са којим је провела много лепих тренутака и без обзира на њихов крај љубави, они су се јако волели", каже извор близак манекенки. Иначе, Стојковићева је голманово име урезала после годину дана њихове везе.
"Она је пре шест година истетовирала Владимирово име. Били су неких годину дана, можда који месец преко у вези, тада је Бојана схватила да је он тај и како би му доказала колико јој значи, отишла је и истетовирала се, због чега је он био шокиран, јер није очекивао такав гест", рекао је извор, који је открио да ће ускоро наћи и Лавово име на Бојанином телу.