ЛУИСОВА ЖЕНА: Деца ме стално питају за тату!

31-07-2013 11:45:50 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Сви који су познавали овог истакнутог уметника свесни су колика је празнина на естради остала његовим одласком, али песме се певају и даље са истим жаром као кад је он био ту. Породици је ипак најтеже јер и после две године од тешке саобраћајне несреће на путу између Фекетића и Врбаса у којој је Луис погинуо бол и туга за њим не јењавају.
- Тешко је, а и тешка су времена, поготово кад сте сами са троје деце. Он је сваки дан присутан у мојим разговорима с њима јер ме стално питају и желе да им причам о тати. Једноставно, осећам потребу да причам о њему и с родбином и с пријатељима. У кући се суздржавам да не заплачем због деце, али ми много недостаје - каже Луисова супруга Силвана и додаје:
- Криво ми је само што неки његови најближи које је волео и с којима је проводио време не зову, али то не значи да мислим на неког са естраде. Он се дружио с много људи. Али разумем да су заузети и не љутим се ни на кога.
И Луисова деца из његовог претходног брака не могу да се помире с тим да оца нема.
- Једноставно мораш да научиш да живиш с тим, не постоји други начин. Нормално да је лакше сад него пре две године кад је тата погинуо, али туга не пролази - рекла је Маја Стојановић Новаковић.
Њен брат Марко чува успомену у музици.
- Тата је и даље око мене и свих нас, прати ме кроз живот и музику. Немам осећај да га нема, увек је присутан - казао је Луисов си