Владимир Стојковић: Бојана ме је преварила с Браниславом!

02-08-2013 02:34:56 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

То није једини разлог за наш развод. И ја сам крив, грешио сам, али кад сам сазнао да је с њим више од две године, дефинитивно је пукло.

Владимир Стојковић ексклузивно за Курир открива због чега је његов четворогодишњи брак са Бојаном доживео крах. Иако је са супругом с времена на време имао озбиљне кризе, које су некако успевали да превазиђу, Стојке потврђује да је кап која је прелила чашу заправо њена превара.

- Увек сам прихватао све на своја леђа. И вероватно бих истрајао у томе да није почела да кружи прича да сам ја растурио брак, да сам нашао девојку. Нити је Дејана крива, нити то има везе са истином. Тешко ми пада кад читам по новинама да сам лош отац, што је неистина, и то ме боли. Патријархално сам васпитан. Хтео сам да живим мирним породичним животом, а Бојана је била та која је желела да буде позната. Отуд толика медијска помпа око нас. Сад не могу да пређем преко неких ствари, поготово што су толико далеко отишле. Имам потребу и ја нешто да кажем.
Хоћеш да кажеш да је истина да те је она варала?
- Као што је могло да се прочита на неким порталима, истина је да је Бојана у вези са Браниславом (директором у „Електромрежи Србије“ и председником Скупштине КК Црвена звезда, прим. аут.). То је разлог нашег развода, али не и једини. Има их више. И ја сам крив, грешио сам, али кад сам сазнао да је с њим више од две године, дефинитивно је пукло и одлучили смо да се разведемо.
Да ли је тачно да познајеш Бранислава?
- Да, познајемо се. Били смо другари неко време, момак ми је био и на свадби.
Када си сазнао да је у вези с твојом женом?
- Сазнао сам у децембру и тад смо се разишли. Покушали смо то да сакријемо, али нисмо успели. На крају се пронело да сам ја главни кривац, а нисам. Нити сам ја оставио фамилију, ни дете, нити било шта од тога. Не свиђа ми се што се наводе такви разлози, а не тај момак.
Како си открио да те Бојана вара?
- Преко заједничких пријатеља, а касније сам се и сам у то уверио. После сам од истих тих пријатеља чуо да је наводно био проблем како ћу ја реаговати на то. Њих двоје се све време позивају на људе из политике и државног врха, тако да не желим да се више уплићем дубље. Рекао сам разлог, и то је то. Бојани ћу увек бити пријатељ. Увек ћу за дете дати и више него што суд одреди. Значи, да сам лош отац - нисам. Да сам упропастио брак - нисам. То само желим да се зна. А о мојој бившој жени и даље - све најбоље.