Снимао жене у тоалету!

05-08-2013 12:08:22 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Ниш-- Предраг Ђ. (33) из Ниша ухапшен зато што је увлачио камеру у кабине и снимао дечје гениталије.

Предраг Ђ. (33) из Ниша ухапшен је у суботу на војном базену у Доњој Врежини након што је ухваћен како у кабини женског тоалета кришом снима девојчице! Код њега су пронађене две камере с видео-снимцима девојчица, које су га приметиле и позвале обезбеђење.

Одређен притвор
- Њему је одређен притвор до 48 сати због сумње да је користио децу за порнографију и да је планирао приказивање порнографског материјала - каже извор Курира из истраге.
Према речима управника базена мајора Горана Денића, манијак је ухапшен захваљујући ефикасном обезбеђењу.
- Око 17 сати неколико девојчица пришло је војном полицајцу који обезбеђује базен и рекло му да брзо ухвати младића који их је снимао у кабинама у тоалету. Одмах су му показале на Предрага Ђ. - прича Денић за Курир.
Кад је видео да је примећен, перверзњак је покушао да побегне и потрчао је ка излазу.
- Полицајац је потрчао за њим. Успео је да га сустигне после неколико стотина метара. Приметио је да са собом носи торбу и тражио да му покаже шта је унутра. Предраг је одмах признао да су унутра камере и да је снимао девојчице - каже наш саговорник и додаје да је манијак искористио то што су кабине у тоалету одвојене параванима који нису спуштени до пода. Он је провлачио камеру од пода до паравана и окретао је према њима како би им снимио гениталије док су се свлачиле. Кад су му тражили личну карту, слагао је да је нема.
И раније снимао
- Лажно се представио као Зоран Ђурковић, који станује у Булевару Зорана Ђинђића - каже Денић.
Сумња се да ово није први пут да Предраг снима девојчице у тоалету.
- Мислимо да је и раније долазио овде због исте ствари, али све до сада нисмо успели да га идентификујемо јер нам се дешава да на базену буде и по неколико хиљада људи - каже мајор Денић.