Прислушкиваћу све функционере СПС

05-08-2013 12:11:19 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Београд-- Холивудски Председник СПС поручио члановима Председништва да ће их ставити „под мере“ како би сазнао од кога цуре информације медијима.

Јесте ли ви малочас звали? Е па, оће централа да погреши једном - али не сто пута! Можда сте добили погрешан број, ал‘ сте добили онога кога сте тражили!

Ивица Дачић, премијер и председник СПС, поручио је члановима Председништва странке да ће почети да их прислушкује како би установио од кога цуре информације, сазнаје Курир.
Дачић је, каже наш извор из ове странке, на недавно одржаној седници Главног одбора рекао да ће морати да прислушкује телефоне чланова Председништва како би установио ко даје информације новинарима (?!).
- Дачић је то казао да би их упозорио да пазе шта причају медијима, јер ако хоће да их прислушкује, сигурно то неће да им најављује. Ипак, сви су били збуњени после ове његове реченице. Члановима Председништва, на последњих неколико седница, није дозволио да унесу мобилне телефоне у салу! Сви су морали да оставе мобилне испред сале јер је Дачић био у страху да ће они током седнице да шаљу поруке медијима - каже извор Курира из ове странке и додаје да никоме није јасно откуд ова врста страха код њиховог шефа.
До које мере иде Дачићева параноја можда најбоље показује пример кад је седницу Председништва одржао у Влади Србије. Наиме, тврди наш извор, шеф социјалиста је напрасно заказао седницу Председништва, иако је знао да чланови тог тела који нису из Београда не могу да стигну на време. Према првобитном плану, било је најављено да ће се седница, као и обично, одржати у централи странке, међутим, уместо на Студентском тргу, Дачић је седницу одржао у згради Владе Србије!
- Напрасно је променио одлуку и одлучио да седницу Председништва 31. јула одржи у свом кабинету у Немањиној 11. Никоме није било јасно зашто је то урадио, само смо претпоставили да су у питању „мере опреза“ - додаје наш извор.