СТАНИЈА: Хоћу да будем дипломата Србија-Америка!

08-08-2013 01:05:19 | | МОНДО/ mojenovosti.com |

Волимо се, уживамо љубави и једно у другом. То је за сада то. За остало ћете морати Филипа да питате, рекла је кроз осмех Станија.

Од како се завршила Фарма, скоро да не прође дан, а да се у медијима не појави нека вест о Станији Добројевић и Филипу Панајотовићу.

По питању веридбе са Филипом, Станија је рекла да не журе нигде. "Волимо се, уживамо љубави и једно у другом. То је за сада то. За остало ћете морати Филипа да питате.", рекла је кроз осмех Станија.
Старлета је фановима поручила да не читају новине, јер је већина онога што се пише о њима лаж или дезинформација потекла са лажних профила на друштвеним мрежама, међутим, једна од њених изјава која је тачно пренета је да планира да се бави политиком.
"Истина је да сам рекла да бих можда једног дана у политику, то јесте тачно, зато што ћу ускоро да дипломирам на Економском факултету и кад добијем ту диплому, вероватно ће апетити да ми порасту, волела бих да буде неки дипломатски посао, Србија – Америка", објаснила је Станија.
Старлета нам је рекла и да је "дигла руке" од борбе против дезинформација које се о њој шире, као и да више ни не пријављује лажне профиле на друштвеним мержама.
"Нека људи раде шта хоће, мада ја не разумем зашто би неко трошио живот који је толико кратак и вредан на отварање лажних Фејсбук профила", изјавила је финалисткиња Фарме.
Станија тврди да нема времена да се бави таквим стварима јер је презаузета – тренира како би се вратила у топ форму, пази на исхрану, чак је почела и да медитира, а заједно са Филипом – чита књиге. У плану је и велики пројекат за октобар, о којем није због обавеза у уговору могла ништа више да каже.