Северина и Милан ипак раскинули

08-08-2013 01:06:37 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Иако је пре само два дана певачицин менаџер рекао да је Северина још у вези са Миланом, у кратком разговору за хрватски магазин он је потврдио да је Севе сама.

Менаџер Северине Вучковић, Томислав Петровић, потврдио је за хрватску Глорију да су се Северина и Милан Поповић споразумно разишли пре месец и по дана.

Иако је пре само два дана Петровић рекао да је Северина још у вези са Миланом, у кратком разговору за хрватски магазин он је потврдио да је певачица сама.
Гласине о поновном прекиду Милана Поповића и Северине (41) појавиле су се прошлог месеца кад је 47-годишњи Поповић снимљен на Палмижани без Северине и њиховог сина Александра.
Подсетимо, Курир је о разлазу Северине и Милана писао још 29. септембра прошле године, а извор близак певачици је недавно потврдио писање Курира.
"Помирење је било само фарса! Сви смо били убеђени да су поново заједно. Или смо можда то само желели јер су деловали као савршен пар. Истина је, међутим,потпуно другачија… Од растанка који је уследио неколико месеци после рођења њиховог сина Александра, хрватска поп звезда и србски краљ бакра више се нису ни мирили."