СВЕКАР ОПТУЖУЈЕ ПЕТРОЈКУ: Тијана лаже, не да нам да виђамо дете!

12-08-2013 07:46:38 | | КУРИР/ mojenovosti.com |

Станимир Мацура тврди да Слободан није злостављао глумицу и да је она тражила да им се забрани прилазак њеној ћерки Андреи.

Станимир Мацура, отац Слободана Мацуре, кога је његова жена Тијана оптужила за физичко злостављање у браку, љут је на своју још увек снају јер му не дозвољава да види унуку. Глумица са ћерком Андреом живи у изнајмљеном стану у Железнику, а бракоразводна парница је у току.

Преживљавамо терор
- Мој син је само једном ударио Тијану, али нико не пита како је дошло до тога. Он је није злостављао као што прича. Ово што је изнела у јавност нису само лажи, већ терор који наставља да спроводи и сада када више није члан наше породице. Она тиме даје потврду својој духовној беди и моралном посрнућу до дна - каже Тијанин свекар.
Он додаје да је сигуран да је глумичина намера да његовог сина пошаље у затвор.
Жели мог сина да стрпа у затвор
- Уверен сам да она жели да изиритира Слободана да направи непромишљен потез, па да га пошаље иза решетака, као и да себи направи маркетинг. Тијана ниједном није поменула да је њен отац осам месеци живео с њима, да је мој син за три године брака провео 80 одсто времена радећи у Црној Гори. Месечно је имала на располагању најмање 600 евра и нису плаћали стан - наставља Мацура.
Станимира највише боли то што му Тијана не дозвољава да виђа унуку.
- С дететом нам прави рану на коју нам немилосрдно трпа со. Супруга и ја смо у мају нормално контактирали с њом због девојчице. У јуну сам је звао, али није хтела да се јави. Отишао сам до њих, али није хтела да ми отвори врата. Чекао сам на улици пет сати и дочекао сусрет. Предлагао сам јој да сарађујемо због детета, али она ми је одговорила да ће закон донети одлуку. Слободан ме је замолио да јој тражим број жиро рачуна, али је смишљала неке изговоре да га не да. На моју пружену руку Тијана је пљунула. Тражила је забрану Слободановог приласка на 300 метара, а с друге стране оптужује га како не брине о детету. У име своје породице, јавно је позивам да прихвати комуникацију са мном ради детета, без обзира на судски епилог - рекао је Станимир.
Тијана нам се није јављала на телефон.