Вибратори инспирисани архитектуром за конзервативне Јевреје

01-06-2015 03:09:50 | | / vostok.rs |


Њихова инспирација можда јесте егзотика — Ајфелова кула, Статуа слободе, Колосеум, али вибратори рабина Нејтана Александера имају искључиво локални циљ — да ортодоксним јеврејским паровима пруже задовољење без кривице.

Александер (34) рођен је у Сиднеју, а сада живи у јеврејском насељу на Западној обали. Пошто је постао рабин у Израелу окренуо се онлајн секс саветовалишту у мисији да зачини љубавне животе верника.

Како испунити обавезу задовољења супруге

„Пружање задовољства супрузи је верска обавеза“, рекао је Александер за АФП.

„Верницима треба помоћи да уживају у својој сексуалности“.

Александер је основао сајт „Better2gether“ где парови могу да пронађу и пазаре све врсте „кошер“ сексуалних помагала.

„Јеврејски закон омогућава употребу ових предмета који могу да помогну у испуњавању обавезе задовољавања супруге“, објаснио је Александер.

Сајт пружа паровима шансу да своју везу оснаже како емотивно тако и физички. Сајт кроз свој онлајн каталог нуди вибраторе инспирисане архитектуром — од Ајфеловог торња до Геркин небодера у Лондону или Острва Палми у Дубаију.

Александер није први свештеник који је јавно говорио о сексу и еротици у браку у дубоко конзервативној јеврејској заједници. Амерички рабин Шмули Ботич узбуркао је јавност и постао хит својим књигама „Кошер секс“ (1999) и „Кошер сутра“ (2009).

Жене су вољене, али нису жељене

„Мислим да у нашој култури ми не признајемо истинску еротску природу жене“, рекао је Ботич.

„Жене данас су вољене, али не и жељене. Оне су цењене, али се за њима не жуди“, додао је он који на свом сајту наводи да има деветоро деце и двоје унучади.

„Њима се упућују комплименти али мужеви не кидају одећу са њих“, казао је Ботич.

Александеров бизнис се показао као уносан са муштеријама како из Израела тако и из САД, Британије, Аустралије и Јужне Африке.

И поред тога што дневно прода пет предмета, а сајт има више од 20.000 прегледа месечно, он инсистира на томе да његов онлајн подухват није везан за профит.

„Желим да понудим ове услуге верницима како би уживали а да не крше верске законе“, објашњава Александер.

И док су предмети исти као и у другим секс шоповима, они су упаковани у кутије без раскалашних илустрација које би могле да увреде ортодоксне Јевреје.

Сајт нуди и саветовалишта која држе, како тврде, професионални секс терапеути, саветници и гинеколози.