Мали у Москви о инвестирању руских компанија

02-06-2015 01:32:27 | | / vostok.rs |


Градоначелник Београда Синиша Мали наставља радну посету Русији где ће са састати са градоначелником Москве Сергејем Собјањином са којим ће потписати споразум о сарадњи између Владе Москве и града Београда за период од 2015. до 2017. године.

Током посете Русији, градоначелник Београда ће се састати и са представницима Владе Москве са којима ће разговарати о конкретним пројектима у области грађевинарства, прехрамбене индустрије и инфраструктуре, као и о могућностима инвестирања руских компанија у пројекте јавно приватног партнерства у Београду.

Мали је јуче разговарао са замеником директора Центра за обједињено управљање саобраћајем у Москви Сергејем Андрејкином о могућностима сарадње два града на унапређењу ефикасности београдског саобраћаја.

У делегацији Београда, која се налази у званичној посети Москви, су поред градоначелника Синише Малог и председник Скупштине Београда Никола Никодијевић, помоћници градоначелника Ирена Вујовић и Борко Милосављевић, градски менаџер Горан Весић и главни градски урбаниста Милутин Фолић.