Издања хора Сретењског манастира из Москве у Бањалуци

24-06-2015 02:10:27 | | / vostok.rs |


У Бањалуци, главном граду Републике Српске, од недавно могу да се купе музичка издања хора Сретењског манастира из Москве.

Дискове популарног хора који је већ освојио срца наших љубитеља и познаваоца руске музике можете наћи у књижари-галерији "РИЗНИЦА" (Тржни центар хотела "Видовић", Јеврејска бб, тел. +387 51 211 802).

У "Ризници" можете по повољној цијени набавити следећа музичка издања Сретењског манастира:

1. Света литургија

2. Васкршње јутрење

3. Омиљене песме. Поклон за пријатеље. Издање 1

4. Омиљене песме. Издање 2.

Такође у овој ризници православног духовног и србског националног блага можете пронаћи и бројна руска издања у преводу на србски језик (Несвети а свети, Није на продају, Дарујте љубав...).

***

Књижара галерија Ризницаје тематски профилисана књижара са програмским садржајемПравославље и Србска традиција, историја, култура, умјетност.У свом програму књижара нуди књиге и часописе скоро свих Епархијских издавачких кућа, манастира и цркава Српске Православне Цркве, као и пробране наслове из националне историје, културе и традиције. Осим издања у штампаном облику, (искључиво на ћириличном писму), у понуди су иелектронска издања (двд, цд, цд-ром) православне музике, бесједа, филмова, ходочашћа, монографија.

У галеријском дијелу у понуди су иконе, рађене у различитим техникама, кандила, кадионице, свијећњаци и други артикли везани за православне празнике и српску традицију, затим заставе, грбови, плакете... Понудом предмета из српске традиције, рукотворених, усувенирском или употребном облику, књижара-галерија Ризница је мјесто гдје ћете пронаћи поклон за себе и своје најдраже.

Тржни центар Видовић, Јеврејска бб, Телефон: 051/211-802; 065/ 526-873