Американци поручују Ммекејну:"ПОКРИЈ СЕ УШИМА, СЕНАТОРЕ!"

23-09-2013 02:36:30 | | / mojenovosti.com |

Американци сматрају да је сенатор Џон Мекејн писао више о стању у САД, него у Русији
Сенатор Џон Мекејн је објавио ј 19. септембра на сајту „Правда Ру“ своју поруку Русима.
Ево шта о тој поруци мисле неки Американци који су се са њом упознали у енглелској верзији.

Nava Nova

Мекејн је осуо паљбу на Путина чиме је ставио под сумњу зрелост америчке политике. Већина Американаца мора бити разјарена његовим коментарима не само те теме.

Остави Русе на миру!

Свако ко има било какаву представу о кризи у Русији 90-их година и о оним корацима које је предузео Путун да би поставио земљу на ноге, без премишљања одаје дужно уважавање садашњем предеднику Руске Федрације ( РФ).
Paul E.Smith

Охо, да не познајем подробно ситуацију, могао бих помислити да он говори о САД!
Klaus Fisher

Говорећи о томе да нема никакве потребе да се бомбардује Сирија,Путин је навео непобитне аргументе.Мекејн је прибегао личним увредама и клеветама из аресенала Хладног рата.

Sharam Vahdany

„Верујем да засужујете могућности да побољшате ваш живот, живећи у земљи у којој економија цвета и ствара добробит за многе, а не само за шачицу властодржаца и имућних „-пише сенатор земље у којој више од 44 милиона становника живи на ивици беде, док је 20 процената богатства прошле године припадало само једном проценту становника САД.

Покриј се ушима, сенаторе!

Зато, ево шта предлажем сенатору Џону Мекејну :покриј се ушима, сенаторе!
Ти немаш моралног права да било кога саветујеш!

Аnun Naki

Мекејн је идеално описао болесно стање америчког друштва. Истина, то је он учинио говорећи, не зна се због чега, о Русији.

Ken Harris

Није важно како је Путин дошао на власт и у којој је мери политички процес у Русији корумпиран.

Путин одиста воли своју земљу.

Он је схватио да Запад хоће од РФ да направи марионету новог светског поретка тако што она не би имала на светској арени утицај који залсужује.

Путин схвата да ће после Сирије и Ирана Запад напасти Русију

Он схавата да ће после Сирије и Ирана Запад напасти Русију.Заједно са Си Циенином он може отпочети Трећи светски рат уколико буде неопходно.Можемо ли га за то окривљавати? Не.

Sterhovod Galerov

Као етнички Рус, хоћу да захвалим оним Американцима који су подржали и деле идеју сенатора Мекејна.А онима који хвале режим Путинове мафије, хоћу само да поручим:нека их је срамота!

Сенатор Мекејн је прави херој Америке, јер само болесни људи и идиоти могу да деле вредности и идеје бившег пуковника КГБ-а који је поробио своју земљу заједно са својом камарилом.

Lea Brundt

Мекејн се понаша као малени, несносни дечак.

Он тачну описује ситуацију у својој земљи. Хтео да повреди Путина, али верујем да ће ово послужити руском лидеру само као забавни програм.

Путин је донео најбоље решење за Сирију и треба веровати да ће се оно и реализпвати.