Најновија смицалица за Србе у попису

03-10-2013 10:45:42 | | 6yka.com/ mojenovosti.com |

Цијели рат у БиХ је био манипулација, режија. Цијели мир у БиХ је манипулација и режија. Ништа под милим богом се не дешава спонтано и непланирано. Тако и овај наш попис становништва. Сваки владар воли да прави инвентуру у државама којим влада. Да попише покретну и непокретну имовину. Ови владари су отишли корак даље. Није им циљ да сазнају право стање ствари него им је циљ да постигну циљ који су зацртали, десрбизацију простора и претакање Срба у Хрвате.
Погледајте исјечке из ова два формулара припремљена зналачки са намјером да се искористи у свима присутна људска особина недовољне концентрације када се обавља неки досадан посао и да се Срби сами убиљеже као Хрвати.
Латинични образац је направљен коректно и на њему постоји мала могућност грешке. Бошњаци и Хрвати ће нормално узети да попуњавају овај образац и правилно ће попунити квадратић за своју националну припадност.
У образцу за Србе је намјерно и смишљено примакнут неодговарајући квадратић уз име србског народа и велика већина Срба која ово не прочита ће попунити најближи квадратић уз име свог народа јер је тако наизглед логично, и у ствари ће себе сврстати у Хрвате.
Ја сам вјерник. Не вјерујем да је ово случајно.