ПРЕИСПИТАТИ ОДНОС ПРЕМА АМЕРИЦИ

19-11-2013 02:25:26 | | / mojenovosti.com |

Члан Парламента ЕУ, господин Andreas Melcer из Аустрије, повремено пише писма из Брисела за Noje Fraje Cajtung у Аустрији.

Пре кратког времена он је своје писмо посветио односу Америке према ЕУ и њеном шпијунирању НСА према ЕУ и њеним високим политичарима, као што је госпођа Ангела Меркел, председница владе Немачке.

Америка се представља као пријатељ и партнер ЕУ, али на овај начин шпијунирања она показује неповерење према ЕУ, коју овако "контролише".

ЕУ треба према Америци по мишљењу господина Andreas Melcer да преиспита свој однос према њој по питању договора о достављању података СВИФТ са Бриселом и подаци ЕУ банкарских сарадника, што би требало отказати.

Даље је потребно договоре са Вашингтоном преко одржавања трансатлантске слободне трговине свакако прекинути, наводи у свом писму из Брисела господин Andreas Melcer.
Коначно се види, да су односи Америке и ЕУ све јаснији, јер она има улогу наредбодавца, а ЕУ извршиоца, што би се могло рећи можда мало провокантно, "Америка је газда, а ЕУ слуга"!