ГРОМ ЈЕ ПРОМАШИО КОПРИВЕ, ИЛИ СРПСКА ВЛАСТ ЈЕ НАЈОПАСНИЈА МАФИЈАШКА ОРГАНИЗАЦИЈА У ЕВРОПИ!?

22-12-2013 01:30:37 | | Гето Србија/ mojenovosti.com |

Али, по свему судећи, прави гром удариће тамо одакле га уопште не очекују: из седишта ЕУ, којом су толико опседнути. Тако ће србско-црногорски политичари и њихови полицијски главари ускоро и сами схватити да свака љубав има свој крај.

У Србији је 6. децембра у шет сати почела реприза злогласне акције "Сабља". Два дана раније је Биро за координацију рада обавештајних служби, државно тело које нема упориште ни у Уставу Србије ни у Закону о влади, наредио да се на територији целе Србије спроведе полицијска окупација под називом Гром. А Гром из ведра неба имао је наређени задатак- хапшење нарко дилера и њихове мреже, хватање ”хулигана и екстремних навијача” спортских клубова.
Народу је препоручљиво нудити хлеба, секса и игара, а будући да секса нема без хлеба, гладном и бесном народу понуђена је спектакуларна акција наводног хватања наркодилера и навијача спортских клубова.
Сваки нормалан човек поздравио би акцију хватања наркомафијаша, јер је Србија и њена омладина затрована јефтиним и опасним дрогама, које свакодневно односе младе животе. Борба против нарко дилера није једноставна. Морају се ухватити на делу, са дрогом, или приликом примопредаје, а поседовање дроге, ради личне употребе, много је блаже кажњиво одредбом Кривичног закона Србије.
И тог шестог децембра, пре беле зоре, припадници САЈ-а и Жандармерије, по налогу из Дирекције полиције, кренули су по градовима Србије да демонстрирају насиље, од којег се леди крв у жилама. Наоружани маљевима, жандарми и специјалци, са фантомкама на глави, без куцања и притиска на звонце, разваљивали су врата на кућама и становима, тражећи наркомафијаше. Без налога тужиоца и судија за претходни поступак, жандарми су разваљивали врата и уснуле укућане бацали на под, већину су жестоко премлаћивали, тражећи лица са списка, и у гаћама, с лисицама на рукама, одводили у полицијске станице.
Према признању из Дирекције полиције "извршен је претрес више од 950 локација на територији Србије". Дакле, акција је била насумична, испланирана на брзину, а одрађена врло вешто, да се прикаже јавности као ”одлучна акција власти у борби против организованог криминала". А зна се да иза шверца наркотика у Србији стоји врх српске полиције.
Ако 700 грађана буде тужило државу за неоснован претрес стана, разваљена и уништена врата, намештај и за претрпељен страх и повреду части, опет ће из буџета морати да се исплати неколико милиона евра!
Тако је 5. децембра полиција обавестила нарко босове да су им потребна жртвена јагњад, па су нижи дилери брже боље наркоманима, који нису имали новца, увече делили по грам два марихуане, или по пакетић херона, тачно означавајући њихову адресу на којој ће заноћити. И полиција им је помогла, дајући из магацина резерве опојних твари.
И од 950 претресених ”локација”, нађено је претресом код наркомана, и неколико ситних уличних дилера, количина наркотика која је мизерна. Приведеним наркоманима судиће се због поседовања опојних дрога. Као колатерална штета су били и навијачи – ”хулигани”. И наркодилери и "хулигани" хватају се на делу, а не у акцији коју нареди фантомски Биро за координацију рада служби безбедности. Јер, у надлежности Војнообавештаје службе, Војнобезбедоносне агенције и Безбедносно информативне агенције није и откривање кријумчарања наркотика, осим ако то не раде припадници војске унутар саме службе.
Комисије и органи Европске уније свакодневно од својих обавештајних служби добијају извештаје из Београда, кој су забрињавајући. Србска извршна власт је најопаснија мафијашка организација у Европи! Само банда Бориса Тадића располаже са најмање 50 милијарди евра, новца који је изван контроле. Процењује се да у кешу, у сефовима и изнајмљеним кућама, имају најмање десет милијарди евра!
Нове власти задржале су полицијски апарат који је штитио мафију из Тадићеве Демократске странке. На челу полиције је несмењиви директор Милорад Вељовић, који је на кључним положајима оставио своје сараднике. Тако су начелници полицијских управа на тим местима и по десет година! На овакав начин организована полиција има сопствену мрежу и интересе, и потпуно контролише политички живот, токове новца, рекетира бизнисмене, установе, банке…
Свакој мафији су потребни извршиоци-пуцачи, па их полицијска мафија регрутује из редова подземља из Црне Горе. Нове власти су са црногорском владом и тајном полицијом направиле стратегију дугорочне заштите својих интереса. Више од 250 грађана Италије легално живи у Београду, Новом Сади и Нишу!
Црна Гора је исувише мала, те их италијанска полиција лако индентификује и проналази. Са десетинама милијарди новца, србска и црногорска власт прво тражи заштиту од Европске уније и њених органа, нудећи им заузврат девастацију својих држава и потпуно уништење њене привреде, ресурса и израбљивање грађана. Са друге стране, ако дође до пружања отпора, много ће европских политичара бити мета убилачке организације у режији србско-црногорске полиције.
Свесни ове растуће опасности, јер се Србија упустила у авантуру увоза и активиста Ал Каиде, у државама Европске уније наложили су својим безбедоносним службама да даноноћно врше надзор над србском политичко-мафијашком елитом, и тако осујете њене акције.
А колико је србско-црногорско политичка мафија опасна и беспризорна, сведочи и податак да је Борис Тадић са 50 милиона долара финансирао кампању Барака Хусеина Обаме, што је касније резултирало хапшењем гувернера државе Илинос Рода Благојевића. И данас Обама дозвољава да му се приђе с понудама, па србски политичари милионима долара подмазују његовог полубрата из Кеније, који је познати финансијер Ал Каиде!
Несаломиви Борис Тадић је шокирао немачку канцеларку Ангелу Меркел, када је усред прошлогодишње изборне кампање, успео да подмити покрајинске власти у Баварској, које су га у Хановеру 22. априла прошле године ставиле у групу са којима је било предвиђено да се она поздрави.
Тај догађај је, дозвољено је, за локалну употребу у Србији, снимала камера РТС-а. Када је Меркелова испред себе угледала непожељног госта, шокирана, окренула се и ужаснута кренула према домаћину, шапнувши му да ће се суочити са одговорношћу што је скота, попут Тадића, довео у протоколарну групу за руковање. Тадић је тај догађај, у предизборној кампањи, користио као доказ своје блискости са госпођом Меркел.
Опредељење србских властодржаца да се налазе у управним одборима и бордовима банка у којима мафија држи и пере новац, или да се окруже саветницима мафијашима и проскрибованим личностима попут Доминка Штрос Кана, Алфреда Гузенабуера, Франка Фратинија и других европских политичара који су показали своје лице – лице оних који су огрезли у корупцији и криминалу, брине европске безбедоносне службе.
Србско-црногорска политичка мафија као убилачку подршку има и тајну и криминалистички полицију, са модером опремом и логистиком коју купује у иностранству, од подмитљивих политичара у Европској унији, јер располаже огромном количном готовог новца, који је ван контроле а транспортује га у Брисел дипломатском поштом.Такође им на располагању стоји и огромна количина наркотика, које остављају политичарима и службеницима ЕУ у Бриселу, који лобирају за њих.
Извештаји које из Београда шаљу службеници амбасада држава чланица Европске уније, потпуно се разликују од извештаја комисија и мисија ЕУ и ОЕБС-а из Београда. Већина службеника мисија ЕУ и ОЕБС-а су хомосексуалци и лезбејке, и Београд је за њих небески рај. Уз помоћ тајне полиције, србска политичка мафија их снабдева ”свежим месом”, дрогом и свежњевима новца.
Србска полиција је, практично, изолована од учешћа у међународним акцијама откривања дроге, оружја и трговином белим робљем. Неколико кључних европских држава у тајности спремају план напада и хапшења србских и црногорски званичника и полицијски главара. А то већ неће бити празна прича.
Дотле се србска полиција руководи изреком , кад нема кише, добар је и Гром.