Честитке грађанима Србије

31-12-2013 02:47:31 | | РТС/ mojenovosti.com |

Чланови Владе Србије пожелели грађанима срећне празнике и све најбоље у предстојећој, 2014. години.

Грађанима Србије чланови Владе пожелели су срећне празнике и све најбоље у предстојећој, 2014. години.

Aleksandar Vucic.jpg

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић честитао је свим грађанима предстојећу, 2014. годину, уз наду да ће она донети више слоге, разумевања и узајамног поштовања, а мање размирица и лоше воље.

"Желим да у наредној години сви радимо још више и још напорније, да подижемо једину земљу коју имамо, нашу лепу Србију, да не губимо наду, колико год да нам је понекад тешко и колико год да су изазови пред нама велики, већ да још снажније градимо, стварамо и напредујемо", навео је Вучић у честитки.

Први потпредседник Владе пожелео је грађанима Србије и да негују пријатељства, да имају обзира једни према другима, да их служи добро здравље и да празнике проведу у кругу своје породице, у хармонији и благостању.

И министар без портфеља у Влади Србије задужен за одрживи развој недовољно развијених подручја Сулејман Угљанин честитао је новогодишње и божићне празнике.

Sulejman Ugljanin.jpg

"Грађанима широм наше земље и свим колегама у Влади, сарадницима и пријатељима, желим да нам Нова година и божићни празници донесу много разлога за осмех и радост. Желим да нам свима заједнички циљ буде Европска унија и бољи живот за све грађане Србије", навео је Угљанин у честитки коју преноси његов кабинет.

"У тој нади, свима нама желиммного успеха, много среће и здравља, безброј разлога за заједничко радовање на личном и породичном плану, а целој земљи желим бржи развој и општи напредак", навео је министар.

Небојша Родић је честитао члановима Министарства одбране и војницима Нову годину. Свим припадницима Војске Србије и начелник Генералштаба Љубиша Диковић честитао је празнике.