СПОРАЗУМ УСТАША И КОМУНИСТА О УНИШТЕЊУ СРБСКОГ НАРОДА!

16-01-2014 06:35:07 | | http://facebookreporter.org// mojenovosti.com |

Влада Републике Српске Крајине је више пута обавештавала о западноеворпској одлуци, да се уништава србски народ (злочином геноцида, превођењем дела Срба у друге нације, у друге религије, итд), што се види и у овом документу из времена пре Другог светског рата –споразуму хрватског усташког покрета и југословенских комуниста.И једини и други су добили налоге од Западноевропљана, да униште југословенску државу, да обављају геноцид над србским народом и да онемогуће постојање држава на Балкану – у којима ће Срби одлучивати.

Тако је Србима било пресуђено (колонијалном одлуком Ватикана и Западноевропљана), да не могу имати своју слободну државу и да се морају одрећи своје културне баштине – која је приписивана другим народима, који су стварани од Срба. А ТИ ВЕШТАЧКИ НАРОДИ СУ СТВАРАНИ, ЗАПАДНОЕВРОПСКОМ КОЛОНИЈАЛНОМ ПРИСИЛОМ (ТЕРОРОМ) ОД СРБА – те групе Срба СУ ПРИСИЉАВАНЕ ДА прихвате исламску и католичку веру и да се зову Хрватима, Босанцима, Мекедонцима, Црногорцима, итд.

Приложени хрватско-комунистички споразум то најбоље доказује, па молимо, да се он проучи, сачува и доставља – и појединцима, и гласилима, и странкама, и научним установама, и државницима…

С поштовањем,
Е. Личина, министар