Il n'y a pas d'amour heureux (Aragon)

20-01-2014 09:58:00 | | / mojenovosti.com |

Холивудски биограф Дервин Портер и независни издавач Данфорт Принс у књизи „Ружичасти троугао“,која ће се појавити у фебруару ове године, описали су љубавни роман између славног балетана Рудолфа Нуријева и Жаклине Кенеди , тврдећи да се та веза зачела док је Жаклина као супруга председника САД Џона Кенедија живела у Белој кући.

Међутим, Жаклина није била једина из клана Кенедијевих која је гајила нежна осећања према принцу плесача, тврди официјелни холивудски биограф, наводећи да је Нуријев одржавао и нежне везе са Жаклиним девером ,Робертом.

Књига „Ружичасти троугао“ ,како најављују издавачи, неће оскудевати у скадалозноим сторијама .Прича почиње 1963.г. кад је Жаклина позвала Нурајева и његову партнерку д да наступе у Белој кући.

Присни односи између Жаклине и Рудолфа су трајали неколико година и нису престали ни после атентанта на Џона Кенедија.

У љубавни роман као треће лице ускаче Роберт Кенеди затечен како се љуби са балетаном Нурајевим у телефонској говорници.

Рудолф Нурајев, који је емигритрао из СССР-а 1961. није скривао своје везе са Жаклином Кенеди, нити је негирао интимне односе са њеним девром,Робертом .

Сама Жаклина се често жажила писцу Тумену Капоте на сувише присне односе Нурајева са сваким чланом њене породице,међу којима и са њеним одрастајућим сином .

Подсећамо да је Нурајев умро од сиде 1993. и пред саму смрт је одао неколико сензационалних тајни.

Својим енергичним интервецијама специјалне службе САД су спречиле да већина од тих тајни никада не буде доступна широј јавности.

Il n'y a pas d'amour heureux!