ВАЖНО!!! Протести у ФБиХ - Да се Срби не досјете

11-02-2014 11:02:45 | | / mojenovosti.com |

Ових дана кренули су протести у више градова ФБиХ. Кренуло је са социјалном причом. Хоећемо посао, хоћемо више пара, хоћемо више пензије, хоћемо.....

Све је то што свако нормалан и поштен жели.

Тако је почињало по Либији, Сирији,...
Шта је тамо народ добио?

Да ли му је сада боље?

Неки дан сам пролазио кроз ФБиХ и у вожњи слушао радио програм федералних радио станица. У привим моментима ми је чудо да се на сва звона позива на протесте. Позива се на побољшање социјалног статуса, а нико не нуди никава програм. А да будемо отворени, нико такав програм у овој ситуацији и не може понудити. Може само да лаже. Велики системи уништетни, мали не могу направити ништа велико. Држава нема своје фабрике, а не може их ни имати јер не може наћи способне људе да их води. Ко има знање и способности покреће свој посао и неће да ради за "ситан новац у државној фирми". Ко нема знање, способности, тај и не може извести фирму на добар пут... У индустрији више нема савремних машина и нема их ко набавити, јер исте су скупе. Нема ни радника да знају да раде на савремним стројевима. А све и да неким чудом нешто направимо, коме то продати поред јефтине кинеске робе или друге конкуренције. Економија је кренула у суноврат и овом момнету је потребна огомна енергија и знање, само да се заустави даља пропаст. То знање и способности тешко могу имати они који пале, руше....

Сад се протести из ФБиХ покушавају пренијети на Републику Српску.
Ето наши пријатељи бошњаци би да пруже подршку напаћеним Србима да ето и они крену у рушење власти Републике Српске, рушење и паљење институција Републике Српске.

Ако успију наћи довољан број наивних да Срба који би се придружили бошњацима који ових дана по Републици Србској покушавају запалити ратни пламен, бошњаци из ФБиХ су спремни да у великом броју дођу дођу да руше, пале (све се лако претвору и у убијање) у Републици Србској.

Чуди само ако се деси који нормалан Србин да се не досјети шта му бошњаци спремају.

Зато драги моји Срби, немојте насједати на бошњачке подвале.
Нека они рјешавају питање у ФБиХ како год желе.

Срби у Републици Србској, требају ствари да рјешавају на изборима, а не никако рушећи оно што је се успјело саградит.

Зато моји Срби, без обзира да ли припадалте нкоји партији, да ли сте у власти, у опозицији, или нисте ни у једној партији, останите трезвени, мудри и не допустите себи ни другима да угрозе безбједност Републике Српске.

Много је битно да не дође до протеста у Републици Србској у вријеме када протести иду у ФБиХ. Мнго је битно да сачувамо мир и нашу Републику Српску.

Проследите ову поруску својим пријатељима, својој родбини.Подјелите ову поруку путем друштвених мрежа.