Француски посланик у ЕУ парламенту: Дужност је да се сетимо НАТО и ЕУ злочина над Србима

29-02-2016 11:57:16 | | / vostok.rs |


Француски посланик у ЕУ парламенту, Жан Лук Шафхаузер, функционер Националног фронта, у свом говору у Еврпском парламенту је осудио подршку коју ЕУ пружа криминалној држави Косово.

-Зашто да заборавимо нашу дужност да се сетимо, наше срамоте за оне злочине које смо починили над србским народом, за НАТО пропаганду, лажне доказе о етничком чићшењу направљене од стране Немачке, да би се подржало бомбардовање. Сви ти лажни докази су били ту и оправдавају оно што се оправдати не може, а то је уништење економије и народа те земље? рекао је Жак Лук Шафхаузер.

Он објашњава како су баш они, Европљани, направили ту, како он каже мафијашку државу Косово отимајући од Србије део територије:

-Зашто да ћутимо ономе што смо створили на Косову, мафијашку државу коју смо ми, Европљани изградили на основу криминалних кланова узимајући део територије Србије?

Затим наставља веома оштро да критикује ЕУ:

-Уопштено говорећи, наша политика проширења за мене, као европског Алзашанина је срамота. Уместо да градите мостове као што земље источне Европе граде између Истока и Запада ви градите зидове између различитих страна, копате ровове само зарад интереса западне доминације и у крајњиој линији за интерес САД. Ваша политика проширење је анти-европска.

Правда