Руска организација Косовски Фронт подржала Српску радикалну странку

06-03-2014 04:51:16 | | СРС/ mojenovosti.com |

Поштована србска браћо,

радује нас вест да је у Србији пред предстојеће изборе успешно направљен патриотски блок окупљен око Српске радикалне странке и њеног лидера др Војислава Шешеља и осећамо и одговорност и потребу да, колико је то у нашој могућности, подржимо такав политички потез.
Историја нам показује да су судбине Србије и Русије заправо једна судбина, зато данас ми у Русији имамо свест да је итекако битно да грађани Србије што више чују глас из Русије, па у том смислу и желимо да пошаљемо овај допис - допис подршке политичкој коалицији Српске радикалне странке, Образа и Србског народног покрета НАШИ.
Низ протеклих година смо сарађивали и знамо искреност и посвећеност ваше борбе. Управо таква политичка борба је потребна Србији - борба у којој нема ситних калкулација, али има мудрости, борба у којој се не кокетира са издајом, него постоји надање у победу добра над злом, јер само достојанствена борба може довести до победе.
Већ деценију и по у Србији влада издаја и политиканско шарлатанство и Србији је потребно пробуђење и преокрет, јер Србија данас није сама као што је била деведесетих за време уништене Русије. Србија нема више чега и кога да се боји. Русија се дигла, време је и за Србију да се дигне!
За јединство Руса и Срба! За победу добра над злом! Живела Србија!
Примите наше братске поздраве и Бог вас благословио,
Косовски Фронт