Протестно писмо Влади Црне Горе поводом изјаве да је Русија окупирала АР Крим,као и писмо подршке предсједнику Русије Владимиру

06-03-2014 06:53:09 | | Aнтиглобализам Црна Гора/ mojenovosti.com |

Извршни дир. Европског покрет НАШИ КОРЈЕНИ из Никшића, ЖаркоТомановић упутио је протестно писмоВлади Црне Горе поводом изјаве да јеРусија окупирала АР Крим,као и писмоподршке предсједнику Русије Владимиру Владимировићу Путину, као и писмоупозорења шефу делегације Еу Митји Дробничу у одобровању НАТО и ЕУ тероризманад грађанима Црне Горе .

ОТВОРЕНО ПИСМО
ПредсједникуВладе Милу Ђукановићу
ПотпредсједникуВладе и министру правде Душку Марковићу
ПредсједникуСкупштине и в.д предсједника Републике Ранку Кривокапићу
Министаркиодбране Милици Пејановић-Ђуришић
Министруунутрашњих послова Рашку Коњевићу
Министруиностраних послова Игору Лукшићу
Шефуделегације ЕУ у Црној Гори Митји Дробничу
Поштована господо,
Молимовас у име грађана Црне Горе да хитно инеодложно прекинете НАТО и Еу интеграцијеи да уклоните сва обиљежја Европскеуније и НАТО пакта из институција ЦрнеГоре. Атмосфера медијскихлажи и манипулација коју спроводите ВАШИМ агентима од утицаја на терену,ВАШИМ НВО, ВАШИМ медијима и ВАШИМ ратомконтроле у сајбер простору Црне Горе аи шире извршили сте блокаду противникаНАТО пакта и противника европскихинтеграција. На основу наведених чињеница и обмана, протјеривања иуцјењивања неистомишњеника, ваша кампањаза НАТО и ЕУ интеграције коси се саУставом Црне Горе , слободом и реалнимстањем на терену. Овимгурате Црну Гору силом и преваром у НАТО и ЕУ савез мимо воље већинског становништва. ВАША агенција за маркетинг Ипсос вам лажним анкетама помаже у томе.
Опомињемо вас , а то и знате да је Европски покрет НАШИ КОРЈЕНИ носилац пројекта Црна Гора у Евроазијској унији на челу са Русијом, а ако сте заиста патриоте Црне Горе и пријатељи Русије као што се представљате , понудите грађанима поред НАТО и Еу интеграција улазак Црне Горе у економску заједницу источних земаља-Евроазијску унију на челу са Русијом као геополитичком осовином мултиполарног свијета 21 вијека.
http://antiglobrusmnesrb.blogspot.com/2012/12/2012_29.html
http://evrazia.info/news/1288
Такоће Вас сходно вашим алудирањем да је Русија извршила агресију на Украјину, савјетујемо да се манете оваквих гнусних квалификација јер очигледно сте још под утицајем насилног признања Косова и политичких трговина , а за сво то вријеме ваш патриотизам се мјери кукавичлуком и западнопузећим послушништвом као и чињеницама да никада нијесте смјели рећи Тачију да је Метохија црногорска, а Данају не смијете забранити пропагирање Велике Албаније по Црној Гори, док Дробнич као поборник „европске демократије “ћути када је угрожавање суверенитета Црне Горе у питању.
Искрено ваш
ЖаркоТомановић
Извршни директор
НВО Еп НАШИ КОРЈЕНИ – НИКШИЋ 6.Март .2014.
МИП Руске Федерације
Министарствоодбране Руске Федерације
Генерални штаб оружаних снага Руске Федерације
Министарствоодбране Аутономне Републике Крим
Међународниевроазијски покрет
Национално–ослободилачки покрет Русије
Поштовани,
НВО Европски Покрет НАШИ КОРЈЕНИ
http://antiglobrusmnesrb.blogspot.com/2012/12/2012_29.html
http://evrazia.info/news/1288
као носилац пројекта евроазијска ЦрнаГора , у Европу преко Москве у потпуности подржава дејства руске војске на територији Аутономне Републике Крим у Украјини и политику коју води предсједник Русије Владимир Владимирович Путин. У потпуности такође осуђујемо изјаве сјеверноатлантских послушника у Влади Црне Горе.
Предсједник Путин оваквом политиком даје шансу за мирно решење украјинске кризе и стварање бољег и праведнијег мултиполарног свијета .
ЖаркоТомановић
Извршни директор
НВО Еп НАШИ КОРЈЕНИ – НИКШИЋ