Прави хероји побједе на локалним изборима у Беранама

10-03-2014 06:03:32 | | ИН4С/ mojenovosti.com |

Ово није прича о ониим ,,који воде“. Није ни о оним који ,,купују„. Кад се спусти прашина, и побједничко славље, намеће нам се питање, шта се десило у Беранама, ко је донио побједу, и то ону убједљиву?

Неки ће рећи, ,,аутогол“ ДПС-а, пустили су Петњици општину. Били би само дјелимично у праву. Не заборавимо каква је изборна машинерија ДПС-а, као ни изјаве Светозара Маровића са завршне конвенције.
,,Имаћемо 18, реално 19, а да ли ћемо имати 20, зависи од вас“, говорио је између осталог Маровић. Ма шта мислили о његовим реченицама, њихова математика није гријешила у ове 24 године. Али свему дође крај.
Омаж побједи опозиције у Беранама, иде никоме другоме до самим грађанима. Показали су Беранци како се ради, како се приступа. Телефоне, камере у руке, и на врата директно. Пркосно, дрско, јер другачије и не може. Доста је било ,,рекла казала“, него се све документује, и одмах на нет качи. Живимо у 21. вијеку, понашајмо се у складу са тим.
И тако, јуче је већ до подне, јутјуб и друштвене мреже су биле преплављене доказима о ,,најнижој тарифи гласова икад у Црној Гори„. Свако је могао да погледа те штабове, станове подруме, испред којих је било људи који су чекали 25 евра.
Беранци су овим показали, да се може кад се хоће, јер кад нешто ,,прокључа“ и кад се крене нема повлачења нити корака уназад. За примјер свима у Црној Гори, а видјећемо да ли ће њиховим рецептом одговорити и Подгорица, већ кроз мјесец дана.