Вучићеви шеици годинама лобирају за независно Косово!

15-03-2014 08:57:06 | | Двери/ mojenovosti.com |

Како је још од 2011. видљиво на сајту тзв. „Владе Косова“, шеици из УАЕ, са којима Вучић обожава да се слика, и који представљају „спас“ за Србију, годинама лобирају за независност Косова, али ППВ то неће или не сме да призна!

Лично шеик Мухамед Бин Зајед Ал Нахjан, кога Влада Србија представља као спасиоца српске економије и највећег страног инвеститора већ је и раније улагао новац у Србију, на Косово и Метохију. Тачније, отац Шеика Мухамеда је још пре 1999. године улагао новац у опремање терористичке ОВК која је имала задатак да одвоји Косово и Метохију од Србије. Браћа шеика Мухамеда, после 1999. лобирају широм света за признање независности Косова и Метохије, а ми их, како Вучић показује, треба да молимо за новац!

Када се узме у обзир колико је Србија уложила у Косово и Метохију, кредит који су нам дали Арапи је чисто понижавање. Представимо то овако: неко је помогао вашем подстанару да украде кућу вашег оца, у којој тренутно живи. Затим, када је подстанар објавио да је стан његов, тај исти неко подмитио је судије да дају подстанару за право а затим Вам је, пошто Вам недостаје новац од кирије, дао позајмицу са каматом. Ко би нормалан на то пристао?

Вучић је пристао, а не престаје да лаже грађане Србије како је то за добро свих нас!

Због тога, не веруј лажима, гласај за Двери!