Питања Двери поводом хапшења Дарка Шарића

20-03-2014 03:55:36 | | Двери/ mojenovosti.com |

Вест о хапшењу Дарка Шарића најбоље показује да су Двери биле у праву када су тврдиле да је овај познати нарко бос одавно доступан нашим безбедносним органима и да власти пажљиво бирају тренутак када ће га извести на светло дана.

Сигурно је да су их у намери да политички поентирају пред изборе спречиле баш Двери које су у два наврата најављивале овакав догађај. Сад више није ни битно да ли га је чувала БИА или ЦИА или можда нека СОВА или нека слична комшијска служба кад је јасно да се у свим балканским земљама безбедносним пословима баве "агенти страног интереса".

По нашем мишљењу веома су битни одговори на следећа питања:

  1. Колико ће се Дарко Шарић задржати у затвору и колико ће бити ажурни они који се баве његовим случајем?
  2. Да ли ће бити ухапшени и остали нарко босови са Балкана, а посебно из Великог Трновца?
  3. Да ли ће бити испитана и евентуална сарадња (умешаност) неких политичара из садашње и претходних владајућих гарнитура?
  4. Да ли ће бити хапшени и политичари и тајкуни који су годинама наносили штету народу и држави или су хапшења резервисана само за оне који су обележени од ЦИА-е и других западних налогодаваца?

Чињеница да су Двери једине препознале и разоткриле стратегије Александра Вучића показује да је једино Покрет Двери истинска опозиција СНС-у, и да се једино око Покрета Двери може окупити Национални покрет отпора у који су добродошли сви добронамерни појединци и организације.

Ми ћемо и даље наставити да разоткривамо и раскринкавамо Александра Вучића где год можемо и у којој год прилици можемо, јер је преко потребно да се овај народ освести и схвати како је негласањем дошао у позицију да после одласка Тита поново добије Маршала.

Пошто од суђења Мишковићу и громогласних најава хапшења жутих тајкуна још увек није било ништа, оправдано сумњамо да ће се ишта епохално догодити у случају процеса против Дарка Шарића.