“ЦИГАНИ” ПОНОВО “ЛИНЧОВАЛИ” ПОЛИЦАЈЦЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ !?

03-04-2014 03:10:04 | | ФБР/ mojenovosti.com |

Полицајци ПС Нови Београд, Горан Д. и Милан М. брутално су претучени приликом интервенције у улици Милеве Марић Ајнштајн испред броја 2. Њих су напали и тукли Александар Ј. (16) његов отац и брат Браим Б.(38), Стефан Ј. и других 20 неидентификованих житеља улице Милеве Марић Анштајн.

Патрола је покушала да обави разговор и да смири Александара Ј. који је у видно алкохолисаном стању галамио „Све ћу да их поломим, је..ћу им матер“.
Тада се умешао његов отац Браим Б. речима „Шта га дирате, говна једна, је..ћу вам матер мртву, скинућу вам униформе, сад ћемо да вас побијемо.
Њему у помоћ је притекао други син Стефан Ј. који се полицајцима обраћа речима :“Је…ћемо вам матер нећете ви никога да приводите, говна једна!
Убрзо су се окупили остали житељи улице и чупајући дрвене летве и шипове који су се налазили у парку испред два улаза физички насрћу на двочлану патролу полиције.
Одмах су опколили патролу а Браим Б. насрће на полицајца Горана Д. вуче га у гужву где му задају пар удараца руком у пределу леђа.
Полицајац Милан М. у намери да одбије непосредни напад и заштити колегу креће ка Браиму Б. али у том моменту, Стефан Ј. дрвеном летвом удара полицајца Милана М. у пределу главе и наноси му повреде. У међувремен су пристигле патроле полиције које су дошле по позиву за помоћ.
Екипа Хитне помоћи је повређеног полицијског службеника Милана М. превезла на Ургентни центар где му је лекар специјалиста констатовао тешку телесну повреду у виду фрактуре носне кости.
Повређени полицајац упућен је на максилофацијалну хирургију где је упућен да се јави на далље болничко лечење.
“Синдикат српске полиције најоштрије осуђује овакво понашање обесних грађана који не презају да нападну представнике државе у обављању службеног задатка. Ово само један од очигледних примера да данас свако ко жели може да омаловажава, прети, нападне и повреди полицијског службеника.
А шта чини држава да би заштитила полицајце, који сасвим случано штите интересе државе, практично ништа”, огорчени су полицајци.
Полицајци ПС Нови Београд, Горан Д. и Милан М. брутално су претучени приликом интервенције у улици Милеве …