ОДГОВОР СВЕТИСЛАВУ БАСАРИ: Ти си само бедник који живи од пљувања сопственог народа

03-04-2014 03:13:12 | | Интер магазин/ mojenovosti.com |

Друже Светиславе (не друже што смо другови) ево пронађох мало времена да у мору издајника који су се обрушили на СНП НАШИ и мене лично, одговорим и теби.

Као прво што ми пада у очи у твојој јадној колумни коју си назвао „Аматери хушкања“, пишеш како се и твоја маленкост нашла на нашем списку, а сада ћу ти објаснити и зашто. Не налазиш се ти Светиславе на списку што си велики издајник, што свакако јеси, него што си још већи смрад и што се за све ове године никада ниси огласио против западних окупатора, тајкуна, банкара, пљачке народа, а за шта је свакако било разлога. Ти си увек мирно ћутао на страдање сопственог народа и увек си налазио за сходно да му држиш лекције о људским правима и демократији.
Међутим, истина је да ти ниси никакав борац за људска права, а још мање за демократију, ти си само бедник који живи добро од пљувања по сопственом народу и којег се никада ниси сетио осим када неку његову лошу особину треба хиљаду пута увеличати и исти тај народ исмејати. Јер ипак, ти си полубожанство београдских бирцуза које има право да се обрачуна са тим „непросвећеним“ народом.
Што се тиче твог великог пријатеља Александра Вучића којем сте се ти и дупелисци слични теби до јуче смејали и изругивали а сада му дајете легитимитет „другосрбијанаца“, могу само да ти кажем да су СНП НАШИ њега давно ставили на листу на којој си ти сада, а разлика је једина што је он прави издајник, а ти си смрад и дуплизац из круга двојке који му се увлачи из користи.
Јасно је да твоје књиге више нико не чита, али да си спао на тако ниске гране да са Александром Вучићем полемишеш о промени свести србског народа, ипак је дно које ретко ко досегне. Ако узмемо у обзир да си то радио у стању алкохолног лудила и делиријума, можда ти и опростимо.
Пут од виђања белих мишева до сабораца Александра Вучића није дугачак, а ти си га брзо савладао и прешао.
Срдачан поздрав,
Иван Ивановић
Председник СНП НАШИ