Лазовић: Прави кад је најтеже

29-04-2014 06:26:35 | | /B92/ mojenovosti.com |

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић сматра да на његов тим неће утицати пораз од Партизана и да очекује победу против Рада.
"Црвено-бели“ су у прошлом колу изгубили у 146. вечитом дербију резултатом 2:1 и сада имају свега три бода предности у односу на Партизан.
"Нисмо поклекли, очекујемо победу против Рада. Сигурно да неће бити лако, али све зависи од нас и наше игре. Много пута смо показали да смо прави у најтежим тренуцима", рекао је Лазовић.
Лидер табеле ће у суботу дочекати Рад у 27. колу Супер лиге Србије.

"Долази нам Рад, који је на полусезони био отписан, последњи, али током пролећа добро игра и са правом се нада опстанку. Рад се од нашег последњег сусрета додатно појачао, подигао је форму и бележи добре резултате", навео је Лазовић.

Везиста Звезде Нејц Печник рекао је да верује да ће његов клуб пре последњег кола обезбедити шампионску титулу.

"Близу смо циља и знамо како до њега да додјемо, потребне су нам три победе и ако смо могли да вежемо 15 узастопних, не видим зашто не бисмо успели то исто да поновимо у наредна три кола", истакао је Печник.

Словенац, који у последње време наступа на позицији десног бека сматра да су бодови преко потребни и његовој екипи и Раду.

"Они скупљају бодове за опстанак, а нама су потребни за титулу. Позитивни смо, идемо из утакмице у утакмицу, као што смо то и до сада радили и надамо се најбољем", закључио је Печник.