Јован Милић: Старлете су као салама и шунка!

03-05-2014 04:53:50 | | / mojenovosti.com |

Београд-- Јован Милић, најмлађи учесник Копаоник Бизнис форума, говори о својим плановима, али и о старлетама.

Н: Колико је тешко бити успешан у земљи као што је Србија, малој земљи на малом Балкану?

- Можда је наша земља мала и налази се на не баш тако малом Балкану, али има срце и душу. Не можете да верујете колико је лако да се буде успешан у својој земљи, само је потребно много воље, амбиције и рада. Рад је кључ сваког успеха, па и мог.

Н: Шта мислите да је Србију довело до ове ситуације?

- Које ситуације? Ако мислите на финансијску ситуацију, мислим да сам јако млад да коментаришем то, али свакако да је један од фактора и превелико расипање новца у прошлости. У будућности, садашње и будуће генерације ће морати много да штеде и стварају, баве се бизнисом јер је у томе кључ успеха. Привреду морамо да опоравимо!

Н: Добитник сте награде "11.јануар". Какве утиске носите са тог догађаја?

- Највише признање Града Ниша- "11.јануар" је јако престижна награда и јако ми значи. Са непуних осамнаест година сам добитник ове награде и заиста морам да се захвалим свима који су ме предлагали за ту награду, али и комисији која ме је изабрала.

Н: Учесник сте Копаоник Бизнис форума 2014. Какве утиске носите са Копаоника?

- Тако је. Копаоник Бизнис форум је јако престижан форум. Место где највећи предузетници и економисти разматрају и покушавају да реше проблеме своје земље. На панелу сам се трудио да приближим осталима важност ученичких компанија, за каснију орјентацију, а да сам успео у својој мисији показују и бројни коментари присутних слушалаца.

Н: Шта мислите о старлетама?

- Занимљива група људи, не сметају ми нека раде свој посао, али само немој да глуме, није лепо. Знате, разлика између старлета, спонзоруша и оног трећег назива скоро и да не постоји, оне су вам као салама, шунка и шункарица, па сада ви видите. Шалу на страну, нека раде шта желе, ако се осећају лепо када то раде.

Н: Омиљени дан у недељи?

- Омиљени дан у недељи ми је недеља. Тада сам у кући и трудим се да нигде не излазим. То је дан само за мене и одмор. Мада сам у почетку године седам дана у недељи радио, данас се мало одмарам, будући да су викенд предавања прошла.

Н: Кафана или дискотека?

- Волим кафану, а волим и дискотеку. Мада ако бих морао да бирам изабрао бих кафану, некако ми је приближнија и природнија од дискотеке.

Из Србије за групацију "Новости": М.Н.
Фото: Курир, 2014.


КАТЕГОРИЈЕ