"Снага народа" у Врбасу

05-05-2014 03:11:03 | | Двери, фото: Двери/ mojenovosti.com |

У суботу 3. маја у Врбасу, у организацији повереништва Двери и удружења грађана Гостољубље, одржана је политичка трибина и промоција радија „Снага народа“.

Гостима су се обратили, пуковник у пензији Јосип Богић, бивши начелник одељења за борбу против организованог криминала, и новинари Снаге Народа, Дијана Милошевић и Милан Миленковић.

Пред пуном салом пуковник Богић је говорио о многобројним финансијским злоупотребама у Србији у протеклих 14 година, и нераскидивој вези између криминалаца и политичара. Пуковник је нагласио да у полицији и судству постоји огроман број људи који је имао добру вољу да се ухвати у коштац са проблемима у привреди, али да је увек на крају притисак од стране политичара и криминалаца утицао да се проблеми не реше.

Доајен радио новинарства Милан Миленковић је присутнима пренео своје богато искуство у области политичког новинарства и нагласио да и поред катастрофалне ситуације у којој се држава тренутно налази, он лично верује да ће доћи до промена, и да ће на политичку сцену, после демонтирања овог погубног страначко-паразитског система, морати доћи нови и неукаљани људи.

Млада и лепа новинарка Дијана Милошевић је истакла значај радија Снага Народа, и указала на то да посвећеност послу мора донети резултате, и да је мисија Снаге Народа огромна, јер сваки дан све више и више људи баш преко овог радија долазе до сазнања о правом стању ствари и дешавањима у Србији.

У предивном амбијенту, присутнима су се обратили и народни гуслар Радован Шојић који је одгуслао своју песму о Косову и Метохији, и млади глумац Иван Перовић који је засмејао све присутне са пар својих монолога.