150 година руске историје у 80.0000 фотографија

15-06-2016 02:24:39 | | / vostok.rs |


Јединствени уметнички пројекат са 80.000 историјских фотографија из Русије је објављен на интернету, обезбеђујући дуго очекивану прилику да уроните у историју земље - од династије Романових и совјетске империје до данас.



"Историја Русије у фотографијама" је пројекат црно-белих и колор фотографија, који обухвата све стилове, теме и области живота - од скромних породичних портрета до совјетских пионира који марширају кроз Црвени трг током грандиозне параде 1936. године.



"Историја Русије у фотографијама" је подељена у категоријe. Изаберите тему коју желите, и будите спремни да гледате космонауте, мачке, гробља, сахране, моду, спорт, политичаре, глумце, песнике, аутомобиле, бицикле и куће и много тога другог. Такође, можете видети прелепе фотографије невероватне руске зиме.



Љубитељи фотографија који претражују сајт могу остављати коментаре за сваку фотографију или чак пренети фотографије из својих архива.

Александр Кибовски, шеф московског Одељења за културу, рекао је да фотографије представљају јединствен начин да се "поправи вечност".