Марин ле Пен позвана на Крим

05-07-2016 04:33:08 | | / vostok.rs |


Шеф Kомитета Државне думе за одбрану Владимир Комоједов послао је лидерки француске политичке партије „Национални фронт“ Марин ле Пен писмо у којем је позива да посети Севастопољ на Дан Ратне морнарице Русије, саопштила је прес-служба посланика.

„Адмирал Владимир Комоједов позвао је француску политичарку Марин ле Пен у Севастопољ на Дан Ратне морнарице Русије и обећао јој је да ће то путовање на Крим памтити целог живота“, наводи се у саопштењу.

У писму Комоједов објашњава зашто посланик из Комунистичке партије Русије позива у Севастопољ политичарку која је позната по својим десним ставовима.

„Ако ’левичари‘ и ’десничари‘ имају исти циљ — процват своје отаџбине — то значи да ’левичари‘ могу бити много ближи ’десничарима‘, него слабом центру који се залаже за либералне европске вредности као највеће вредности“, пише Комоједов, чије речи цитира његова прес-служба.

Марин ле Пен се налази на челу француског „Националног фронта“ од 2011. године. Она је више пута критиковала акције Запада према Русији.

Читајте више наУкрајина и Новорусија из минута у минут