Џо Бајден, један од највећих србомрзаца у званичној посети Београду

16-08-2016 12:06:50 | | / vostok.rs |


Џо Бајден, човек који је током разматрања у Сенату САД о агресији на СР Југославију 1999. године рекао да "све Србе треба ставити у нацистичке концентрационе логоре" , те да САД треба да спроведу фашистичку окупацију Србије у стилу "јапаснко-немачке", у званичној је посети Београду.

Бајден упоређује Србе са нацистима (2002. година)


Треба подсетити да је Џо Бајден био један од најжешћих ратних хушкача против СР Југославије. Он је један од "најзаслужнијих" американаца за агресију на СР Југославију. Заговарао је и копнену инвазију на СР Југославију, а своју познату реченицу је поновио и гостујући на Си-ен-ену код Ларија Кинга где је рекао:

"Све Србе треба ставити у нацистичке концентрационе логоре. Срби су неписмени дегенерици, убице беба, месари и силоватељи."

Џо Бајден и Џосеф Диогуарди 1998. године расправљају о будућој агресији на СР Југославију и већ завршеној агресији на Републику Српску.


Син Џозефа Бајдена, Бо Бајден 2008. године назива Србе разбојницима


Џо Бајден и његов син никада се нису извинили, за овакве изјаве, а посећивали су Србију неколико пута, те били срдачно дочекивани од стране свих власти у Београду после агресије 1999. године.