Хомосекачи и десносекачи - заувек са руком под руку

10-07-2014 01:04:39 | | Фонд Стратешке Културе/ mojenovosti.com |

Потпредседник Џо Бајден је недавно изјавио да заштита права сексуалних мањина мора да буде изнад националних култура и социјалних традиција. Баш тако! Говорећи пред стотину настраних из САД и других земаља које нису именоване, у својој резиденцији у Вашингтону, у војно-поморској опсерваторији, Бајден је саопштио да је председник Обама дао задатак дипломатској служби САД да допринесе заштити права гејева, лезбејки, бисексуалаца и трансгендера у читавом свету. Он је чак убеђивао међународну геј-братију да су поборници права гејева и лезбејки активни чиниоци у основном току друштвеног живота (међу онима који одређују правце друштвеног живота), и да су њихови противници – маргиналци. Ви предсстављате већину, а они други – то су троглодити - направио је математичко откриће овај фунционер. Троглодитима је назвао оне, за које је писана Библија - Закон Божји. У 80 земаља света постоје закони чији је задатак да се супротставе пропаганди содомије. Бајденова изјава представља само испад правог сатанисте који је скинуо своју маску. При том Бајден још каже: Мене не занима каква вам је култура. Нељудско остаје нељудско, а предрасуде су увек предрасуде. У предрасуде, по њему, спада Библија, која је за њих застарела. Нељудскост је Бајден поменуо са таквим напором као да содомите неко напалмом пали, исто онако како су палили православце у Одеси, као да их убијају из хеликоптера аутоматима - као што су пролазнике у Доњецку, као да их бомбардују из авиона као у Луганску што су, као да их обасипају минама и гранатама као цивиле у Славјанску…

Искључивост Америке која себи дозвољава да се понаша као жандар не би била потпуна да је прошла без претњи. Бајден упозорава да државе које неће да озаконе права ЛГБТ популације морају да плате цену за своју нељудскост.

У Кијеву су се локалне педерске вође са пуно ентузијазма одазвале на Бајденове речи. А одазвали су се војном хистеријом. Уиме Геј-алијансе Украјине извесни Тарас Карасијчук, слатко се смешећи, изјавио је: Ми желимо да наши суграђани и суграђанке знају: ЛГБТ је за јединствену и јаку Украјину која гради све тешње везе са Европском унијом. Други активиста некакве Коалиције за супротстављање дискриминацији - Назариј Борски – изразио се још борбеније, у десносекачком духу: Ове године је наш задатак да не дозволимо кожухарима (погрдан назив за Русе – пром.прев.) и проруским провокаторима да нас скрену са пута којим хоћемо да се изборимо за права човека у Украјини за све, па и за ЛГБТ_заједницу. Да нас скрену - та изјава изгледа да рачуна да су у Кијеву мозгови скренули већ код свих. Откуд знамо – можда је Борски у том смислу у праву. Мада је могао да се изрази и једноставније, могао је да каже да се они, који су у полном смислу настрани, боре за настављање срамотног рата у Донбасу, као и за полно јединствосарежимом. Међу секс-мањинамапостоје и пацифицистичка расположења, али и тај деопонавља као мантру лаж о спољној агресији: Сада, када је Украјина настрадала због спољне агресије, када покушавају да друштво раздвоје тиме што распаљују мржњу…

Фашисти ће без обзира на сексуалну оријентацију, националну припадност и гаму боја на заставама увек да нађу заједнички језик. Кажу да је неко већ направио и плакате: Хомосекач и десносекач – заувек са руком под руку! Аваков са Порошенком и Јарош са Коломојским и Лашком би се баш добро слагали уз такве плакате.

Интересантно је да су Украјина, Молдавија и Грузија, које се удружују у ЕУ заједно, као букетић, као мирођија у леји, што се тиче геј-пропаганде у сличној ситуацији, мада ипак постоји и разлика.
У Молдавији је парада содомита одржана 17.маја. Поворка је представљала врхунац фестивала Дуга над Дњестром и у њему су учествовали чланови заједнице ЛГТБ, њихови рођаци и пријатељи. Јављано је да је манифестација одржана уз подршку представника неких амбасада. При том су безбедност манифестаната обезбеђивали полицајци, чија је бројност премашивала број учесника параде. Настрани су ишли градом и узвикивали неповезане речи, типа Слобода и Време је да је свако свој…

Епископ Бељцки и Фелештски, Маркел, у вези с тим је изјавио: Не сумњам да ће антихришћани из европских земаља, као и представници њихових амбасада у нашој држави да подрже читаву ту бруку, јер њихов је циљ уништење православља и хришћанства уопште. Али без обзира ко ће да изађе, ми ћемо се молити да их Господ просветли, да их прекори због њихових поступака који нису нимало хришћански. Посебно је важно оно што је владика Маркел рекао директно: Ми осуђујемо неморалне нападе који доносе погибију људским душама. Хтео бих да у име Цркве коју представљам кажем да позивам све хришћане да се уздрже од учествовања у сличним парадама које су супротне нашем хришћанском учењу, те зато ми одлучно осуђујемо грех који пропагандирају сексуалне мањине. Њихова је ствар шта они раде по својим спаваћим собама, али нека тај грех не износе на улице!..

У Грузији је власт решила да ове године одбије одржавање геј-параде, сећајући се немира из прошле године. Тада је на проспект Руставелија изашло 20.000 православаца и растерало настране. „Толерантним“ није успела да помогне ни полиција, нити било која „нека амбасада“. Грузини су чули глас Цркве. Католикос-Патријарх всеја Грузији Илија Други се уочи догађаја обратио властима молбом да се акција настраних одложи: „Како је познато јавности представници сексуалних мањина и њихове присталице се припремају да 1.маја ове године одрже у Тбилисију, на Проспекту Руставелија, акцију чији циљ није решавање проблема тих људи, већ шпекулисање са том темом, јер је чињеница да у нашој земљи, без обзира на устаљени традиционални поглед на свет, они могу лични живот неограничено да воде онако како сами желе…“

Власти то нису чуле, али народ јесте. Саакашвили је пола године после тога престао да буде председник и отишао је да своју познату кравату жваће у Кијеву.

Али то је само оно што се види споља. Другог маја је парламент Грузије донео закон „Искорењивање свих облика дискриминације“ који је председник Георгиј Маргвелашвили потписао. У том закону је одређена забрана дискриминације по особинама сексуалне оријентације и гендерског идентитета, тако да је његовим потписивањем он дао зелено светло пропаганди изопачености - пропаганди содомског греха. Ако не милом – онда силом, ако не за време Саакашвилија – онда у време следећег – воља западних законодаваца моде је спроведена у дело. Противници закона су у Грузији названи „проруси“, а они који у европским вредностима виде „само хомосексуалност, инцест и педофилију“ раде у складу са „планом Путина“. Е, то је већ сасвим украјински!

А како стоји ствар са „европским вредностима“ у Кијеву, где су се нацисти најзад ослободили? Европска комисија, сећајући се да је неофашистичка „Слобода“ имитирала протест против геј-параде, решила је да у извиканом „антидискриминационом закону“ повуче свој захтев за давање гаранција секс-мањинама. Стварно, да је Европска унија баш захтевала да се тај закон, у коме ће бити наведене гаранције, донесе, „Слобода“ би изгубила своје бирачко тело. Међутим, за сада у планове Запада још није ушла свађа са Галицијом. Много је важнија стварна ситуација. За геј-наде у Украјини нема више никаквих препрека. Како се изражава министар правде Украјине – „закон је „заједнички у односу на општу заштиту свих, без обзира на расну припадност и религиозна убеђења“. И вуци сити, и овце заједно са петловима на броју!

Да констатујемо да је прошле године „Беркут“,тј. јединице за специјалну намену, у Кијеву снажно штитио поход содомита од православаца. Поход је био јадан и срамотан. Без обзира на то међу православцима влада мишљење да катастрофа која је задесила „Беркут“, а за њима и читаву Украјину, представља последицу минутног славља содомита из 2013.године…

Нова власт у Кијеву у свим сферама живота сеје грех као норму - и гласно и тајно – од убистава и пљачки до лажи по медијима и пропаганде содомије. Али, треба се сетити да се „све враћа, све плаћа“. Нове тешке догађаје Руски свет ће превазићи, баш као што је то и до сада чинио.

Aутор: Олег Бибиков